Giriş Kayıt
Rad Robinson

Rad Robinson (59)


Oyuncu

Radburn Brown Robinson, 11 Kasım 1910 Bountiful, Utah, ABD doğumlu oyuncu. Stagecoach War (1940) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Radburn Brown Robinson
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1910
Doğum Yeri: Bountiful, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: The King's Men
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 32 Müzikal Oyuncu 7.2 2,297
1941 31 Komedi Oyuncu 6.4 1,123
1940 30 Western Oyuncu 6.7 72

Oz Büyücüsü
1939 29 Macera Oyuncu 8.0 334,446
1939 29 Komedi Oyuncu 6.6 385
1938 28 Dram Oyuncu 7.0 1,403
1934 24 Komedi Oyuncu 6.3 581
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018