Giriş Kayıt
Robert Robinson

Robert Robinson (110)


Oyuncu

Robert Robinson, 10 Temmuz 1903 Navasota, Texas, ABD doğumlu oyuncu. El Diablo Rides (1939) yapımıyla biliniyor.23 Eylül 2013 tarihinde (110 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1903
Ölüm Tarihi: 23 Eylül 2013
Doğum Yeri: Navasota, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Robinson | Robert H. Robinson
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Silahşörün Ölümü
1969 66 Western Oyuncu 6.4 829
1969 66 Romantik Oyuncu 6.2 446
1969 66 Komedi Oyuncu 6.9 2,179

İyiler ve kötüler
1969 66 Komedi Oyuncu 6.2 832

Hızlı Şerif
1969 66 Komedi Oyuncu 7.5 8,198
1967 64 Komedi Oyuncu 7.0 4,658
1967 64 Romantik Oyuncu 6.4 718

Büyük Yarış
1965 62 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,437

4 Teksaslı
1963 60 Western Oyuncu 5.6 2,407
1963 60 Western Oyuncu 6.4 59
1963 60 Komedi Oyuncu 6.1 1,961
1962 59 Müzikal Oyuncu 7.7 13,822

Kahramanın Sonu
1962 59 Dram Oyuncu 8.1 58,053
1962 59 Komedi Oyuncu 6.1 829
1961 58 Dram Oyuncu 6.7 640

Korkunç Kumpanya
1960 57 Macera Oyuncu 6.1 843

Alaska Fedaileri
1960 57 Komedi Oyuncu 7.0 5,667

Rüzgârın Mirası
1960 57 Dram Oyuncu 8.2 22,475

Cemiyet Kurbanı
1959 56 Dram Oyuncu 7.4 2,438
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,191

Yaşamak İstiyorum
1958 55 Biyografi Oyuncu 7.5 4,319
1958 55 Komedi Oyuncu 6.9 1,867
1958 55 Komedi Oyuncu 6.7 572
1957 Western Oyuncu 8.5 1,744

Atlantik Fatihi
1957 54 Macera Oyuncu 7.2 6,004
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 54 Western Oyuncu 5.9 140
1957 54 Western Oyuncu 6.1 516
1957 54 Biyografi Oyuncu 7.0 221
1957 Western Oyuncu 7.9 338
1957 54 Western Oyuncu 6.4 302

Çapkın Ortaklar
1956 53 Komedi Oyuncu 6.3 1,027

80 Günde Devr-i Alem
1956 53 Macera Oyuncu 6.8 19,923

Söhretin sonu
1956 53 Dram Oyuncu 7.6 5,379
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1956 53 Dram Oyuncu 6.6 387
1956 53 Western Oyuncu 7.1 2,239
1956 53 Western Oyuncu 6.5 414

Son Av
1956 53 Western Oyuncu 7.0 1,020
1955 52 Biyografi Oyuncu 6.5 605

İnsan Yiyen Örümcek
1955 52 Korku Oyuncu 6.5 7,028
1955 52 Dram Oyuncu 6.8 276

Çapkın Kumarbaz
1955 52 Western Oyuncu 6.6 393
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,798
1955 52 Romantik Oyuncu 5.6 118
1955 52 Müzik Oyuncu 5.3 113

Öfkeli Adam
1955 52 Western Oyuncu 7.0 1,827

Denizin Altında 20.000 Fersah
1954 51 Macera Oyuncu 7.2 24,030

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 8,389
1954 51 Romantik Oyuncu 6.4 279
1954 51 Western Oyuncu 6.0 209
1954 51 Komedi Oyuncu 5.8 433
1953 50 Dram Oyuncu 7.0 476

Banka Soyguncuları
1953 50 Romantik Oyuncu 5.9 350
1953 50 Western Oyuncu 5.9 683
1953 50 Western Oyuncu 6.4 115
1952 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 163
1952 49 Biyografi Oyuncu 6.6 951
1952 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,484
1952 49 Komedi Oyuncu 7.2 1,589
1952 49 Biyografi Oyuncu 6.5 624
1952 49 Western Oyuncu 6.4 661
1952 49 Macera Oyuncu 7.6 4,678
1952 49 Western Oyuncu 5.1 146
1952 Western Oyuncu 7.7 497
1952 49 Dram Oyuncu 7.0 3,165
1951 48 Dram Oyuncu 7.0 3,840
1951 48 Western Oyuncu 6.5 51
1950 47 Western Oyuncu 6.1 116

Komançi Bölgesi
1950 47 Aksiyon Oyuncu 5.6 335
1949 46 Western Oyuncu 5.8 183
1949 46 Western Oyuncu 6.4 52

Furnace Creek'te Öfke
1948 45 Western Oyuncu 6.8 216

Büyük Saat
1948 45 Suç Oyuncu 7.7 6,126
1947 44 Western Oyuncu 6.9 49
1947 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 849
1947 44 Suç Oyuncu 7.7 6,875
1946 43 Dram Oyuncu 7.4 2,325
1946 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 462

Dracula'nın Evi
1945 42 Fantastik Oyuncu 5.8 3,700
1945 42 Western Oyuncu 6.2 168
1945 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 31
1945 42 Western Oyuncu 7.6 41
1945 42 Suç Oyuncu 6.4 492
1945 42 Komedi Oyuncu 7.4 3,857

Operadaki Hayalet
1943 40 Dram Oyuncu 6.5 4,702
1940 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,693

Görünmez Adam Dönüyor
1940 37 Dram Oyuncu 6.5 2,321
1939 36 Western Oyuncu 7.4 72
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017