Giriş Kayıt
Andy Robinson

Andy Robinson (39)


Görsel Efekt

Andy Robinson, 06 Eylül 1977 London, Ontario, Kanada doğumlu görsel efekt. Anne with an E (2017), (2003) Korku Kapanı (2003), (2015) Killjoys (2015), (2004) Pembe Dokunuş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1977
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 8.6 5,588
2017 Gerilim Görsel Efekt    

Resident Evil: Son Bölüm
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 55,580
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 30,871
2016 39 Komedi Görsel Efekt 4.7 50,162

Zor Saatler
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 46,788
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 24,577

Kızıl Tepe
2015 38 Dram Görsel Efekt 6.5 100,920
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 13,371
2014 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 91,629

Aşk Tarifi
2014 37 Komedi Görsel Efekt 7.3 60,645
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 63,505

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 113,873

Dünya Savaşı Z
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 503,537

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 223,191

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 34 Macera Görsel Efekt 8.1 603,285

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 364,603

Aşka Yolculuk
2010 33 Komedi Görsel Efekt 6.5 77,093
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 358,410

Kara Şövalye
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,825,385

Süper Köpek
2007 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,622

Altın Pusula
2007 30 Macera Görsel Efekt 6.1 156,629
2005 28 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 860,769

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 28 Macera Görsel Efekt 7.7 425,226

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 28 Macera Görsel Efekt 6.8 164,297

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 27 Belgesel Görsel Efekt 5.4 12,124

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 164,117

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 143,557

Saklı Seçilmişler 3
2004 27 Gerilim Görsel Efekt    

Pembe Dokunuş
2004 27 Dram Görsel Efekt 6.6 3,577

Korku Kapanı
2003 26 Korku Görsel Efekt 6.1 92,938
2003 26 Komedi Görsel Efekt 5.7 737
2003 Macera Görsel Efekt 7.6 350
2003 26 Dram Görsel Efekt    
2002 25 Komedi Görsel Efekt 7.2 183,929

Küp 2 Hiperküp
2002 25 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.6 51,199

Panik Odası
2002 25 Gerilim Görsel Efekt 6.8 219,324
2001 24 Komedi Görsel Efekt 6.0 181
2001 24 Korku Görsel Efekt 4.4 41,648

Hücre
2000 23 Korku Görsel Efekt 6.3 83,771
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,224) Rick and Morty (4,096) The Defenders (3,211) The Strain (2,869) Suits (1,823) Mr. Mercedes (1,278) The Sinner (1,094) Fargo (1,038) The Last Ship (963) Twin Peaks (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017