Giriş Kayıt
Andy Robinson

Andy Robinson (40)


Görsel Efekt

Andy Robinson, 06 Eylül 1977 London, Ontario, Kanada doğumlu görsel efekt. Killjoys (2015), Anne with an E (2017), (2003) Korku Kapanı (2003), (2017) Molly's Game (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1977
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2017 40 Biyografi Görsel Efekt 7.7 13,647
2017 Dram Görsel Efekt 8.5 7,620
2017 40 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2017 40 Gerilim Görsel Efekt    

Resident Evil: Son Bölüm
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 63,020
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 33,481
2016 39 Komedi Görsel Efekt 4.7 53,251

Zor Saatler
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 49,679

Shannara Günlükleri
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 44,268
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 25,968

Kızıl Tepe
2015 38 Dram Görsel Efekt 6.5 106,635
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 14,728
2014 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 94,158

Aşk Tarifi
2014 37 Komedi Görsel Efekt 7.3 62,806
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 67,045

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 115,763

Dünya Savaşı Z
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 515,814

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 226,926

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 34 Macera Görsel Efekt 8.1 623,395

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 378,153

Aşka Yolculuk
2010 33 Komedi Görsel Efekt 6.5 79,111
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.6 371,508

Kara Şövalye
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,875,203

Süper Köpek
2007 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 30 Macera Görsel Efekt 6.1 159,259
2005 28 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 882,795

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 28 Macera Görsel Efekt 7.7 439,303

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 28 Macera Görsel Efekt 6.8 167,492

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 27 Belgesel Görsel Efekt 5.4 12,124

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 166,825

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 145,563

Saklı Seçilmişler 3
2004 27 Gerilim Görsel Efekt    

Pembe Dokunuş
2004 27 Dram Görsel Efekt 6.6 3,577

Korku Kapanı
2003 26 Korku Görsel Efekt 6.1 95,145
2003 26 Komedi Görsel Efekt 5.7 737
2003 Macera Görsel Efekt 7.6 350
2003 26 Dram Görsel Efekt    
2002 25 Komedi Görsel Efekt 7.2 188,034

Küp 2 Hiperküp
2002 25 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.6 55,056

Panik Odası
2002 25 Gerilim Görsel Efekt 6.8 223,612
2001 24 Komedi Görsel Efekt 6.0 181
2001 24 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 42,873

Hücre
2000 23 Korku Görsel Efekt 6.3 85,228
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018