Giriş Kayıt
Andy Robinson

Andy Robinson (40)


Görsel Efekt

Andy Robinson, 06 Eylül 1977 London, Ontario, Kanada doğumlu görsel efekt. Anne with an E (2017), (2003) Korku Kapanı (2003), (2015) Killjoys (2015), (2004) Pembe Dokunuş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1977
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 8.6 6,464
2017 40 Dram Görsel Efekt 6.6 446
2017 40 Gerilim Görsel Efekt    

Resident Evil: Son Bölüm
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 59,325
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 32,244
2016 39 Komedi Görsel Efekt 4.7 51,488

Zor Saatler
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 48,068
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 25,270

Kızıl Tepe
2015 38 Dram Görsel Efekt 6.5 103,216
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 14,176
2014 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 92,931

Aşk Tarifi
2014 37 Komedi Görsel Efekt 7.3 61,547
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 65,984

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 114,690

Dünya Savaşı Z
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 508,951

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 224,741

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 34 Macera Görsel Efekt 8.1 611,323

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 370,091

Aşka Yolculuk
2010 33 Komedi Görsel Efekt 6.5 77,931
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 363,782

Kara Şövalye
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,845,382

Süper Köpek
2007 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 30 Macera Görsel Efekt 6.1 157,661
2005 28 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 869,871

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 28 Macera Görsel Efekt 7.7 430,885

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 28 Macera Görsel Efekt 6.8 165,604

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 27 Belgesel Görsel Efekt 5.4 12,124

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 165,324

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 144,405

Saklı Seçilmişler 3
2004 27 Gerilim Görsel Efekt    

Pembe Dokunuş
2004 27 Dram Görsel Efekt 6.6 3,577

Korku Kapanı
2003 26 Korku Görsel Efekt 6.1 93,950
2003 26 Komedi Görsel Efekt 5.7 737
2003 Macera Görsel Efekt 7.6 350
2003 26 Dram Görsel Efekt    
2002 25 Komedi Görsel Efekt 7.2 185,381

Küp 2 Hiperküp
2002 25 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.6 54,274

Panik Odası
2002 25 Gerilim Görsel Efekt 6.8 221,131
2001 24 Komedi Görsel Efekt 6.0 181
2001 24 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 42,193

Hücre
2000 23 Korku Görsel Efekt 6.3 84,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017