Giriş Kayıt
Andy Robinson

Andy Robinson (40)


Görsel Efekt

Andy Robinson, 06 Eylül 1977 London, Ontario, Kanada doğumlu görsel efekt. Killjoys (2015), Pyewacket (2017), Anne with an E (2017), (2003) Korku Kapanı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1977
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2018 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 9,193

Molly'nin Oyunu
2017 40 Biyografi Görsel Efekt 7.5 73,083
2017 Dram Görsel Efekt 8.5 10,615
2017 40 Gerilim Görsel Efekt 5.8 2,362

Resident Evil: Son Bölüm
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 67,780
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 35,258
2016 39 Komedi Görsel Efekt 4.7 56,501

Zor Saatler
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 52,480

Shannara Günlükleri
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 47,089
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 30,435

Kızıl Tepe
2015 38 Dram Görsel Efekt 6.5 112,706
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 15,824
2014 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 96,429

Aşk Tarifi
2014 37 Komedi Görsel Efekt 7.3 65,070
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 68,780

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 117,967

Dünya Savaşı Z
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 528,634

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 231,314

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 34 Macera Görsel Efekt 8.1 649,985

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 393,029

Aşka Yolculuk
2010 33 Komedi Görsel Efekt 6.5 81,398
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.6 385,993

Kara Şövalye
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,943,486

Süper Köpek
2007 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 30 Macera Görsel Efekt 6.1 162,036
2005 28 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 910,377

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 28 Macera Görsel Efekt 7.7 454,599

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 28 Macera Görsel Efekt 6.8 171,056

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 27 Belgesel Görsel Efekt 5.4 12,124

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 169,651

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 147,835

Saklı Seçilmişler 3
2004 27 Gerilim Görsel Efekt    

Pembe Dokunuş
2004 27 Dram Görsel Efekt 6.6 3,577

Korku Kapanı
2003 26 Korku Görsel Efekt 6.1 97,194
2003 26 Komedi Görsel Efekt 5.7 737
2003 Macera Görsel Efekt 7.6 350
2003 26 Dram Görsel Efekt    
2002 25 Komedi Görsel Efekt 7.2 193,169

Küp 2 Hiperküp
2002 25 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.6 56,264

Panik Odası
2002 25 Gerilim Görsel Efekt 6.8 228,283
2001 24 Komedi Görsel Efekt 6.0 181
2001 24 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 44,008

Hücre
2000 23 Korku Görsel Efekt 6.3 86,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018