Giriş Kayıt
Lisa Robins

Lisa Robins


Oyuncu

Lisa Robins, oyuncu. Tutku Günlükleri (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa L. Robins | Lisa Lack Robins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 88,623
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Oyuncu 5.2 2,119
1993 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,428
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1986 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,670
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,297
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017