Giriş Kayıt
Lisa Robins

Lisa Robins


Oyuncu

Lisa Robins, oyuncu. Tutku Günlükleri (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa L. Robins | Lisa Lack Robins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 89,149
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Oyuncu 5.2 2,119
1993 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,428
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1986 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,670
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,398
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017