Giriş Kayıt
Lisa Robins

Lisa Robins


Oyuncu

Lisa Robins, oyuncu. Tutku Günlükleri (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa L. Robins | Lisa Lack Robins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 88,899
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Oyuncu 5.2 2,119
1993 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,428
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1986 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,670
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,352
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017