Giriş Kayıt
Lisa Robins

Lisa Robins


Oyuncu

Lisa Robins, oyuncu. Tutku Günlükleri (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa L. Robins | Lisa Lack Robins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 89,402
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Oyuncu 5.2 2,119
1993 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,428
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1986 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,670
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,466
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017