Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lisa Robins

Lisa Robins


Oyuncu

Lisa Robins, oyuncu. Tutku Günlükleri (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa L. Robins | Lisa Lack Robins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 88,221
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Oyuncu 5.2 2,083
1993 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,428
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1986 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,599
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,203
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017