Giriş Kayıt
Jessica Robertson

Jessica Robertson


Oyuncu, Yapımcı

Jessica Robertson, oyuncu, yapımcı. Home & Family (2012) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jessie Robertson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Talk-Show Yapımcı 6.4 163
2002 Animasyon Oyuncu    
1998 Animasyon Oyuncu    
1997 Animasyon Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 6.2 1,528
1997 Animasyon Oyuncu    
1995 Komedi Oyuncu 5.5 7,609
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,056
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018