Giriş Kayıt
Jenny Robertson

Jenny Robertson (54)


Oyuncu

Jenny Robertson, 02 Kasım 1963 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. (1988) Boğa Durham (1988), (2007) İntikam Maçı (2007), (2013) Hell Baby (2013), (1998) A Cool, Dry Place (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1963
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenny Lennon
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 50 Komedi Oyuncu 4.8 7,534

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 45 Komedi Oyuncu 6.9 202,891

İntikam Maçı
2007 44 Komedi Oyuncu 5.3 37,397
2004 41 Oyuncu 7.5 50
2003 Komedi Oyuncu 7.9 14,146
2001 38 Dram 5.1 1,818
1999 36 Suç Oyuncu 6.8 2,350
1998 35 Dram Oyuncu 6.3 2,563
1992 29 Dram Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
1989 26 Dram Oyuncu 5.2 541
1989 26 Dram Oyuncu    

Boğa Durham
1988 25 Komedi Oyuncu 7.1 39,628
Dizi Altyazıları
Vikings (9,104) Supernatural (3,927) Mr. Robot (3,782) The Big Bang Theory (3,215) Game of Thrones (3,206) Gotham (2,991) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,812) Arrow (2,759) The Flash (1,882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017