Giriş Kayıt
Jennifer Robertson

Jennifer Robertson


Oyuncu

Jennifer Robertson, oyuncu. The ½ Hour News Hour (2007), Twitches (2005), (2015) Schitt's Creek (2015), (2017) Undercover Grandpa (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pale By Comparison | Jenn Robertson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 734
2016 Komedi Oyuncu 6.0 141
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.9 9,127
2012 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.5 1,501
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.6 362
2007 Komedi Oyuncu 2.6 603
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,224

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 Dram Oyuncu 6.8 841
2005 Komedi Oyuncu 5.7 5,377
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,703
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018