Giriş Kayıt
Jennifer Robertson

Jennifer Robertson


Oyuncu

Jennifer Robertson, oyuncu. Wingin' It (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pale By Comparison | Jenn Robertson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.0 141
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.8 6,084
2012 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.8 1,371
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.6 362
2007 Komedi Oyuncu 2.6 603
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,224

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 Dram Oyuncu 6.8 841
2005 Komedi Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,408
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017