Giriş Kayıt
Jennifer Robertson

Jennifer Robertson


Oyuncu

Jennifer Robertson, oyuncu. Wingin' It (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pale By Comparison | Jenn Robertson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.0 141
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.7 5,431
2012 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.8 1,371
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.6 362
2007 Komedi Oyuncu 2.6 603
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,224

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 Dram Oyuncu 6.8 841
2005 Komedi Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,386
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017