Giriş Kayıt
Chris Robertson

Chris Robertson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Chris Robertson, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 8.0 31
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 98
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 140

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Kameraman 5.9 2,676
1999 Suç Kameraman 6.2 5,624

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 14,252
1996 Komedi Kameraman 7.0 1,549

Ölüm Yolunda
1995 Suç Kameraman 7.6 77,824
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017