Giriş Kayıt
Chris Robertson

Chris Robertson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Chris Robertson, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 8.0 31
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 98
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 140

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Kameraman 5.9 2,676
1999 Suç Kameraman 6.2 5,624

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 14,252
1996 Komedi Kameraman 7.0 1,549

Ölüm Yolunda
1995 Suç Kameraman 7.6 76,932
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017