Giriş Kayıt
Barbara E. Robertson

Barbara E. Robertson


Oyuncu

Barbara E. Robertson, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Barbara Robertson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 5.6 450

Kumpanya
2003 Dram Oyuncu 6.4 5,620

Ruhlarla Dans
2001 Dram Oyuncu 3.9 7,311

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Oyuncu 8.0 67,959

Gün isigi
1987 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017