Giriş Kayıt
Joan Roberts

Joan Roberts (66)


Oyuncu

Joan Roberts, 19 Şubat 1952 ABD doğumlu oyuncu. Life on Earth (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1952
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Joan E. Hickman | Joan E. Roberts
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Odası
2009 57 Gizem Oyuncu 5.8 11,477
2009 57 Oyuncu 8.1 14
1981 Komedi Oyuncu 6.1 158
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,658
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018