Giriş Kayıt
Francesca P. Roberts

Francesca P. Roberts (64)


Oyuncu

Francesca P. Roberts, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu oyuncu. (2011) Wilfred (2011), (1993) Süper Mario Kardeşler (1993), (1992) Gladiator (1992), (1994) S.F.W. (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Francesca Roberts
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 7.8 37,628
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,947
2008 Dram Oyuncu 7.5 1,453
2007 54 Komedi Oyuncu    

Kesişen Hayatlar
2007 54 Suç Oyuncu 6.2 1,122

Aşk Dört Harfli Bir Sözcüktür
2007 54 Komedi Oyuncu    
2007 54 Komedi Oyuncu 7.2 1,502

Babamın Kabusu
2004 51 Komedi Oyuncu 6.5 50,666
2004 Komedi Oyuncu 8.4 38,744

Bu Nasıl Sarışın
2001 48 Komedi Oyuncu 6.2 151,912
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,891

Garip Bir çift II
1998 45 Macera Oyuncu 6.4 7,349

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 26,385

Göze Göz
1996 43 Suç Oyuncu 6.1 10,773
1995 42 Dram Oyuncu 7.2 9,166
1994 41 Komedi Oyuncu 5.9 4,251

Süper Mario Kardeşler
1993 40 Macera Oyuncu 4.0 41,902
1992 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,059
1991 Komedi Oyuncu 7.2 34,383

Soğuk Nefes
1990 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 24,004
1989 36 Dram Oyuncu 5.2 541
1981 Komedi Oyuncu 6.1 158

Hayata dönüs
1980 27 Dram Oyuncu 7.5 1,114
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018