Giriş Kayıt
Denise Roberts

Denise Roberts (4)


Oyuncu

Denise Roberts, 07 Kasım 2012 doğumlu oyuncu. "G.P." (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 2012
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 4 Biyografi Oyuncu 7.6 17
2014 2 Dram Oyuncu 5.1 144
2013 1 Dram Oyuncu 4.6 103
2013 1 Aksiyon Oyuncu 6.7 9
2013 Dram Oyuncu 7.6 559
2012 Dram Oyuncu 7.7 408
2010 Suç Oyuncu 5.9 76
2010 Romantik Oyuncu 8.4 60
2010 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 15
2008 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.6 821
2006 Dram Oyuncu    

Kanguru Jack
2003 Macera Oyuncu 4.4 24,233
2000 Komedi Oyuncu 7.2 12,645
1998 Dram Oyuncu 7.0 805

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,608
1986 Tarihi Oyuncu 6.2 92
1985 Dram Oyuncu 5.7 36
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017