Giriş Kayıt
David Roberts

David Roberts


Oyuncu

David Roberts, oyuncu. The Square (2008), Ben Şahsen Bizzat Kendim (1999), Please Like Me (2013), Tepetaklak (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 7.3 620

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 116,361
2014 Dram Oyuncu 7.6 2,153
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 953
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 234
2013 Komedi Oyuncu 8.4 8,117
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.1 454
2012 Oyuncu 8.4 69
2010 Komedi Oyuncu 8.7 3,282
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 13
2010 Komedi Oyuncu 8.3 2,067
2009 Dram Oyuncu 7.4 377
2008 Suç Oyuncu 6.8 4,690

Altın Şans
2008 Macera Oyuncu 5.7 63,600
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,652
2007 Dram Oyuncu 7.4 978

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Oyuncu 5.2 192,943
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2005 Dram Oyuncu    

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 385,135

Tepetaklak
2003 Komedi Oyuncu 6.8 2,494

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 444,369
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2002 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.8 5

Ben Şahsen Bizzat Kendim
1999 Komedi Oyuncu 6.5 2,376
1998 Dram Oyuncu 7.0 805
1992 Suç Oyuncu 8.5 104

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017