Giriş Kayıt
Daniel Robert

Daniel Robert


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Daniel Robert, sanat bölümü, set dekoratörü. They All Laughed (1981), Zengin Ve Meşhur (1981), (1994) Mrs. Parker and the Vicious Circle (1994), (1981) Four Friends (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Danny Robert | Dan Robert | Daniel Roberts | Dan R
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 107,524
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 1,278
1994 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 3,681
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,344

Kahkahalar Kralı
1982 Komedi Set Dekoratörü 7.8 59,970
1981 Komedi Sanat Bölümü 7.1 1,425

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sanat Bölümü 5.9 1,231
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,681

İç Dünyalar
1978 Dram Set Dekoratörü 7.5 14,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017