Giriş Kayıt
Daniel Robert

Daniel Robert


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Daniel Robert, sanat bölümü, set dekoratörü. They All Laughed (1981), Zengin Ve Meşhur (1981), (1994) Mrs. Parker and the Vicious Circle (1994), (1981) Four Friends (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Danny Robert | Dan Robert | Daniel Roberts | Dan R
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 105,193
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 1,278
1994 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 3,681
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,344

Kahkahalar Kralı
1982 Komedi Set Dekoratörü 7.8 56,441
1981 Komedi Sanat Bölümü 7.1 1,425

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sanat Bölümü 5.9 1,231
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,588

İç Dünyalar
1978 Dram Set Dekoratörü 7.5 14,225
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017