Giriş Kayıt
Ryan Robbins

Ryan Robbins (45)


Oyuncu, Dublör

Ryan John Currier, 26 Kasım 1972 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), Sanctuary (2008), Reasonable Doubt (2014), Tuzak (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan John Currier
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1972
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.7 378

Baraka
2017 45 Dram Oyuncu 6.3 20,317
2017 Dram Oyuncu 6.6 538
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 34,243
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,938

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 205,771
2016 44 Komedi Oyuncu 6.4 4,679
2016 44 Dram Oyuncu    
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,915

Yedinci Oğul
2014 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 62,923
2014 42 Suç Oyuncu 5.7 15,954
2014 Dram Oyuncu 7.2 9,135

Benim İçin Öldür
2013 Dram Oyuncu 5.6 3,034

İyi Geceler Adalet 3
2013 41 Western Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 351,139
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 51,427

Philadelphia Deneyi
2012 40 Macera Oyuncu    
2012 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 655

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 42,295

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 39 Korku Oyuncu 5.2 49,665
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 79,582
2011 Suç Oyuncu 8.2 80,550
2011 39 Dram Oyuncu 5.4 1,144
2011 39 Dram Oyuncu 5.9 25
2011 39 Dram Oyuncu 7.0 20

Tuzak
2010 38 Macera Oyuncu 5.3 13,140
2010 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 761
2010 Komedi Oyuncu 7.4 2,295
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492
2009 37 Komedi Oyuncu 4.8 691
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,844

Yolcular
2008 36 Dram Oyuncu 5.9 30,378
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,749
2008 Komedi Oyuncu 8.1 793
2008 Dram Oyuncu 6.4 189

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 35 Aksiyon Oyuncu 4.7 101,942
2007 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,486

Yolun Sonu
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 58,253

Ben, Robot
2004 32 Aksiyon Dublör 7.1 434,146

Kedi Kadın
2004 32 Aksiyon Oyuncu 3.3 95,095

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 53,384

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,023

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 132,919

Hesaplaşma
2003 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,848

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.7 42,220
2002 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,342

Rehine
2002 30 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440

Türbülans 3
2001 29 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,377
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 2,714
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018