Giriş Kayıt
Ryan Robbins

Ryan Robbins (44)


Oyuncu, Dublör

Ryan John Currier, 26 Kasım 1972 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), Sanctuary (2008), Reasonable Doubt (2014), Tuzak (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan John Currier
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1972
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Oyuncu 6.3 6,670
2017 Dram Oyuncu 6.6 434
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 27,087
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,124

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 187,695
2016 44 Komedi Oyuncu 6.4 3,663
2016 44 Dram Oyuncu    
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,023

Yedinci Oğul
2014 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 59,992
2014 42 Suç Oyuncu 5.7 15,135
2014 Dram Oyuncu 7.2 9,135

Benim İçin Öldür
2013 41 Dram Oyuncu    

İyi Geceler Adalet 3
2013 41 Western Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 330,949
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 49,449

Philadelphia Deneyi
2012 40 Macera Oyuncu    
2012 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 655

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 40,745

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 39 Korku Oyuncu 5.2 48,502
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 77,381
2011 Suç Oyuncu 8.2 74,477
2011 39 Dram Oyuncu 5.4 1,144
2011 39 Dram Oyuncu 5.9 25
2011 39 Dram Oyuncu 7.0 20

Tuzak
2010 38 Macera Oyuncu 5.3 13,140
2010 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 761
2010 Komedi Oyuncu 7.7 2,028
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492
2009 37 Komedi Oyuncu 4.8 691
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,123

Yolcular
2008 36 Dram Oyuncu 5.9 29,133
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,098
2008 Komedi Oyuncu 8.1 793
2008 Dram Oyuncu 6.4 189

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 35 Aksiyon Oyuncu 4.7 97,689
2007 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,313

Yolun Sonu
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,923

Ben, Robot
2004 32 Aksiyon Dublör 7.1 412,968

Kedi Kadın
2004 32 Aksiyon Oyuncu 3.3 91,268

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 51,375

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,023

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 127,285

Hesaplaşma
2003 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 92,573

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.7 42,220
2002 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,200

Rehine
2002 30 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440

Türbülans 3
2001 29 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,503
Dizi Altyazıları
The Flash (8,549) Better Call Saul (6,666) Lucifer (3,829) American Gods (3,629) Gotham (3,516) Twin Peaks (3,129) Fargo (3,060) The 100 (2,729) 12 Monkeys (2,454) Supernatural (2,450)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017