Giriş Kayıt
Ryan Robbins

Ryan Robbins (44)


Oyuncu, Dublör

Ryan John Currier, 26 Kasım 1972 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), Sanctuary (2008), Reasonable Doubt (2014), Tuzak (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan John Currier
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1972
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.1 160
2016 44 Dram Oyuncu    
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 20,473
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,992

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 172,197
2016 44 Komedi Oyuncu 6.4 3,564
2016 44 Dram Oyuncu    
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,420

Yedinci Oğul
2014 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 58,045
2014 42 Suç Oyuncu 5.7 14,537
2014 Dram Oyuncu 7.2 9,135

Benim İçin Öldür
2013 41 Dram Oyuncu    

İyi Geceler Adalet 3
2013 41 Western Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 319,231
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 48,437

Philadelphia Deneyi
2012 40 Macera Oyuncu    
2012 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 655

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 39,862

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 39 Korku Oyuncu 5.2 48,003
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 76,123
2011 Suç Oyuncu 8.2 71,853
2011 39 Dram Oyuncu 5.4 1,144
2011 39 Dram Oyuncu 5.9 25
2011 39 Dram Oyuncu 7.0 20

Tuzak
2010 38 Macera Oyuncu 5.3 13,140
2010 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 761
2010 Komedi Oyuncu 7.7 1,963
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492
2009 37 Komedi Oyuncu 4.8 691
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,034

Yolcular
2008 36 Dram Oyuncu 5.9 28,318
2008 Suç Oyuncu 7.4 15,747
2008 Komedi Oyuncu 8.1 793
2008 Dram Oyuncu 6.4 189

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 35 Aksiyon Oyuncu 4.7 95,080
2007 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,211

Yolun Sonu
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 54,745

Ben, Robot
2004 32 Aksiyon Dublör 7.1 402,342

Kedi Kadın
2004 32 Aksiyon Oyuncu 3.3 89,584

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 50,430

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,023

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 124,578

Hesaplaşma
2003 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 91,454

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.7 42,220
2002 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,200

Rehine
2002 30 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440

Türbülans 3
2001 29 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,041
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017