Giriş Kayıt
Benoît Rizzoti

Benoît Rizzoti


Kameraman

Benoît Rizzoti, kameraman. X2000 (1998), Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları (2000), Généalogies d'un crime (1997), (2006) Kimseye Söyleme (2006) gibi yapımlarla biliniyor.04 Temmuz 2012 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Temmuz 2012
Diğer Bir İsmi: Benoit Rizzotti | Benoît Rizzotti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç ve Güzel
2013 Dram 6.8 25,083

Aşkın Sessizliği
2011 Komedi Kameraman 6.9 1,503
2010 Biyografi Kameraman 7.7 9,538

Yaz Saati
2008 Dram Kameraman 7.3 5,628
2007 Dram Kameraman 6.6 954

Kaçış Yolu
2007 Dram Kameraman 5.1 2,865

Kimseye Söyleme
2006 Suç Kameraman 7.6 41,436
2006 Dram Kameraman 6.8 2,064

Ağustos Günleri
2006 Dram Kameraman 6.0 107

Veda Vakti
2005 Dram Kameraman 7.1 7,251

Geri Döndüler
2004 Dram Kameraman 5.9 2,386

5x2: Beş Kere İki
2004 Dram Kameraman 6.7 7,591

Havuz
2003 Dram Kameraman 6.8 36,787

8 Kadın
2002 Müzikal Kameraman 7.1 23,878
2002 Komedi Kameraman 6.6 414

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Kameraman 5.7 2,343

Kumun Altında
2000 Dram Kameraman 7.3 6,870

Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları
2000 Komedi Kameraman 6.9 4,992

Suçlu Aşıklar
1999 Suç Kameraman 6.6 3,191
1999 Aksiyon Kameraman    
1998 Kısa Metraj Kameraman 5.6 656
1997 Suç Kameraman 6.7 653
1995 Dram Kameraman 7.6 34
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017