Giriş Kayıt
Carlo Rizzo

Carlo Rizzo (72)


Oyuncu

Carlo Rizzo, 30 Nisan 1907 Trieste, İtalya doğumlu oyuncu. Macera Böyle Başladı (1960) yapımıyla biliniyor.25 Temmuz 1979 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 25 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Trieste, İtalya
Diğer Bir İsmi: Carlo Risso
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Komedi Oyuncu 7.1 171
1976 69 Komedi Oyuncu    

Palyaçolar
1970 63 Belgesel Oyuncu 7.1 1,431
1962 55 Macera Oyuncu 5.8 219

Macera Böyle Başladı
1960 53 Komedi Oyuncu 6.3 1,709
1958 51 Macera Oyuncu 5.5 290
1958 51 Komedi Oyuncu 6.0 123
1956 49 Komedi Oyuncu 5.7 250
1955 48 Macera Oyuncu 6.0 654
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,225

Roma Tatili
1953 46 Komedi Oyuncu 8.1 109,865
1940 33 Oyuncu 6.9 13
1939 32 Komedi Oyuncu 6.0 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017