Giriş Kayıt
Gene Rizzi

Gene Rizzi (88)


Oyuncu

Eugenio Valentino Rizzi, 01 Nisan 1913 Tret, Trento, İtalya doğumlu oyuncu. Kanunsuzlar (1943) yapımıyla biliniyor.24 Temmuz 2001 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eugenio Valentino Rizzi
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1913
Ölüm Tarihi: 24 Temmuz 2001
Doğum Yeri: Tret, Trento, İtalya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1943 30 Macera Oyuncu 6.6 856
1943 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 995

Kanunsuzlar
1943 30 Komedi Oyuncu 5.5 3,028

Olmak Ya Da Olmamak
1942 29 Komedi Oyuncu 8.2 20,207

Baytekin Ölümler Diyarında
1940 27 Aksiyon Oyuncu 7.1 876
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017