Giriş Kayıt
Diana Ritchey

Diana Ritchey


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Diana Ritchey, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Diana Ritchey-Berman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Ölmek
2011 Macera 5.4 4,598
2005 Animasyon Yapımcı 7.4 91,836
2004 Animasyon Çeşitli    
2001 Animasyon Yapımcı 8.5 31,612
2000 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Çeşitli    

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1997 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.3 25,348
1996 Animasyon Çeşitli 7.9 1,667
1995 Animasyon Çeşitli 5.6 576
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,181) Kidnap (4,219) The Fate of the Furious (3,986) The Boss Baby (2,770) Contratiempo (1,908) Dangal (1,758) The Great Wall (1,531) The LEGO Batman Movie (1,343) Get Out (1,341) The Shack (1,155)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,677) American Gods (5,938) Fargo (4,863) Lucifer (4,805) Into the Badlands (2,919) The 100 (2,917) Arrow (2,629) Twin Peaks (2,164) The Flash (1,913) 12 Monkeys (1,873)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017