Giriş Kayıt
Diana Ritchey

Diana Ritchey


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Diana Ritchey, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Diana Ritchey-Berman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Ölmek
2011 Macera 5.4 4,598
2005 Animasyon Yapımcı 7.4 95,736
2001 Animasyon Yapımcı 8.5 34,166
2001 Yapımcı 7.5 54

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Yapımcı 6.8 3,344
2000 Animasyon Çeşitli    

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1997 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.3 25,348
1996 Animasyon Çeşitli 7.9 1,667

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Çeşitli 6.7 14,974
1995 Animasyon Çeşitli 5.6 576
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017