Giriş Kayıt
Diana Ritchey

Diana Ritchey


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Diana Ritchey, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Diana Ritchey-Berman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Ölmek
2011 Macera 5.4 4,598
2005 Animasyon Yapımcı 7.5 90,745
2004 Animasyon Çeşitli    
2001 Animasyon Yapımcı 8.4 29,824
2000 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Çeşitli    

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1997 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.3 25,348
1996 Animasyon Çeşitli 7.9 1,667
1995 Animasyon Çeşitli 5.6 576
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017