Giriş Kayıt
Checco Rissone

Checco Rissone (76)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Francesco Rissone, 07 Temmuz 1909 Turin, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. Acı Pirinç (1949), (1948) Bisiklet Hırsızları (1948), (1951) Milano'da Mucize (1951), (1953) Pane, amore e fantasia (1953) gibi yapımlarla biliniyor.26 Eylül 1985 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Francesco Rissone
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1909
Ölüm Tarihi: 26 Eylül 1985
Doğum Yeri: Turin, Piedmont, İtalya
Diğer Bir İsmi: Francesco Rissone | I. Rissone
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 61 Komedi Oyuncu 7.0 256
1966 Oyuncu    
1966 57 Dram Oyuncu 7.2 72
1962 53 Dram Oyuncu 6.6 771
1961 52 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 360

İki Kadın
1960 51 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 6,647
1954 45 Komedi Oyuncu 6.7 384
1953 44 Komedi Oyuncu 7.0 912

Milano'da Mucize
1951 42 Komedi Oyuncu 7.8 4,294

Acı Pirinç
1949 40 Dram Oyuncu 7.7 2,422

Beyond The Gates
1949 40 Dram Oyuncu 7.0 373

Bisiklet Hırsızları
1948 39 Dram Oyuncu 8.3 101,196
1943 34 Komedi Oyuncu 7.1 101
1941 32 Dram Oyuncu 6.6 42
1940 31 Dram Oyuncu 6.1 8
1940 31 Dram Oyuncu 6.4 130
1934 25 Komedi Oyuncu 5.8 18
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017