Giriş Kayıt
Terri Cadiente

Terri Cadiente


Dublör

Terri Cadiente, dublör. Bak Kim Gelmiş (2005), Surviving Christmas (2004), Çıtır Ajanlar (2004), Ready to Rumble (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terri Lee Cadiente | Terry Cadiente | Terri Rippen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 125,551

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 40,485

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Dublör 5.9 36,916
2004 Komedi Dublör 5.3 18,919

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Dublör 5.3 13,310
2004 Aksiyon Dublör 4.0 25,243

Korkunç Balayı
2003 Dram Dublör 5.5 3,275
2003 Komedi Dublör 6.1 4,625
2003 Komedi Dublör 6.0 5,529

Büyük Günahlar
2002 Suç Dublör 6.3 34,159

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Dublör 5.3 132,834

Seks Oyunları 2
2000 Dram Dublör    

Çığlık 3
2000 Korku Dublör 5.5 109,295
2000 Komedi Dublör 5.3 12,498
1998 Aksiyon Dublör 4.1 3,700

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 900,063

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 70,236

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 159,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018