Giriş Kayıt
Daniel Riordan

Daniel Riordan


Oyuncu

Daniel Riordan, oyuncu. (1996) Babam Söz Verdi (1996), (2011) The Elder Scrolls V: Skyrim (2011), (2005) Age of Empires III (2005), (2014) Authors Anonymous (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Reardon | Dan Riordan | Daniel Riordian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 4.3 1,692
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 869
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 717
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 5,525
2012 Oyuncu 8.2 431
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 8,501
2011 Komedi Oyuncu 7.7 149,301
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 48
2009 Komedi Oyuncu    

Despero
2008 Macera Oyuncu 6.1 31,992
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 58,772
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,550
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 459
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 929
2002 Aile Oyuncu 6.4 165

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 32,454
1997 Aksiyon Oyuncu 5.3 876

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Oyuncu 5.5 72,886
1995 Animasyon Çeşitli 6.7 129,065
1994 Biyografi Oyuncu 7.9 146,808
1994 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,360
1990 Komedi Oyuncu 6.2 15,944
1984 Dram Oyuncu 4.9 2,822
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017