Giriş Kayıt
Daniel Riordan

Daniel Riordan


Oyuncu

Daniel Riordan, oyuncu. (1996) Babam Söz Verdi (1996), (2011) The Elder Scrolls V: Skyrim (2011), (2005) Age of Empires III (2005), (2014) Authors Anonymous (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Reardon | Dan Riordan | Daniel Riordian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 4.3 1,692
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 869
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 717
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 5,525
2012 Oyuncu 8.2 431
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 8,501
2011 Komedi Oyuncu 7.7 152,281
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 48
2009 Komedi Oyuncu    

Despero
2008 Macera Oyuncu 6.1 31,992
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 59,700
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,550
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 459
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 929
2002 Aile Oyuncu 6.4 165

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 33,299
1997 Aksiyon Oyuncu 5.3 876

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Oyuncu 5.5 73,858
1995 Animasyon Çeşitli 6.7 132,392
1994 Biyografi Oyuncu 7.9 148,595
1994 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,360
1990 Komedi Oyuncu 6.2 16,210
1984 Dram Oyuncu 5.0 2,936
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017