Giriş Kayıt
Christopher Riordan

Christopher Riordan (79)


Oyuncu

Christopher Riordan, 25 Kasım 1937 Redwood City, California, ABD doğumlu oyuncu. (1966) Fantastik Yolculuk (1966), (2010) Outsourced (2010), (2015) Superstore (2015), (1963) The Outer Limits (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1937
Doğum Yeri: Redwood City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Christipher Riordan | Chris Riordan | Ronnie Riord
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 7,415
2010 Komedi Oyuncu 7.5 10,679

Onaltıncı Raund
1999 62 Biyografi Oyuncu 7.6 78,720
1977 40 Dram Oyuncu 6.7 14,095

Gece Kımıltıları
1975 38 Suç Oyuncu 7.2 8,059
1972 35 Belgesel Oyuncu 7.5 1,048
1971 34 Korku Oyuncu 6.0 432

Çıplaklar Vadisi
1970 33 Komedi Oyuncu 6.2 7,772
1967 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,777

Feza Yarışı
1967 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 1,381
1967 30 Komedi Oyuncu 7.0 4,658
1967 30 Komedi Oyuncu 5.1 969
1967 30 Komedi Oyuncu 5.4 323
1967 30 Macera Oyuncu 6.7 4,864
1966 29 Komedi Oyuncu 6.4 1,109

Harpte Ne Yaptın
1966 29 Komedi Oyuncu 6.7 1,345
1966 29 Komedi Oyuncu 5.7 1,282

Fantastik Yolculuk
1966 29 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.8 13,577

Sirin hafiye
1966 29 Komedi Oyuncu 6.5 3,205
1966 29 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.8 721
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 13,600
1966 Dram Oyuncu    
1965 28 Komedi Oyuncu 5.9 1,007
1965 Macera Oyuncu    
1965 28 Komedi Oyuncu 5.8 687
1965 28 Komedi Oyuncu 5.0 1,543

Fedailer Treni
1965 28 Aksiyon Oyuncu 7.1 10,567
1965 28 Komedi Oyuncu 3.3 1,603

Kumarbazlar Kralı
1965 28 Dram Oyuncu 7.3 11,964
1965 28 Komedi Oyuncu 7.3 2,609
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,162
1965 28 Romantik Oyuncu 6.2 463
1965 28 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.3 885

Büyük Yarış
1965 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,939
1965 28 Komedi Oyuncu 5.2 564
1964 27 Dram Oyuncu 5.9 1,921

Benim Tatlı Meleğim
1964 27 Dram Oyuncu 7.9 69,623

Avcı Kader
1964 27 Dram Oyuncu 7.1 943

Las Vegas'ta Aşk
1964 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,135

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 4,970
1960 Komedi Oyuncu 8.3 8,795
1957 20 Dram Oyuncu 6.4 2,634
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,364

Yukarıda Biri
1956 19 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017