Giriş Kayıt
Christopher Riordan

Christopher Riordan (79)


Oyuncu

Christopher Riordan, 25 Kasım 1937 Redwood City, California, ABD doğumlu oyuncu. (1966) Fantastik Yolculuk (1966), (2010) Outsourced (2010), (2015) Superstore (2015), (1963) The Outer Limits (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1937
Doğum Yeri: Redwood City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Christipher Riordan | Chris Riordan | Ronnie Riord
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.7 9,682
2010 Komedi Oyuncu 7.5 10,760

Onaltıncı Raund
1999 62 Biyografi Oyuncu 7.6 81,165
1977 40 Dram Oyuncu 6.7 14,095

Gece Kımıltıları
1975 38 Suç Oyuncu 7.2 8,757
1972 35 Belgesel Oyuncu 7.5 1,048
1971 34 Korku Oyuncu 6.0 432

Çıplaklar Vadisi
1970 33 Komedi Oyuncu 6.2 8,211
1967 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,911

Feza Yarışı
1967 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 1,466
1967 30 Komedi Oyuncu 7.0 4,658
1967 30 Komedi Oyuncu 5.1 969
1967 30 Komedi Oyuncu 5.4 323
1967 30 Macera Oyuncu 6.7 5,104
1966 29 Komedi Oyuncu 6.4 1,109

Harpte Ne Yaptın
1966 29 Komedi Oyuncu 6.7 1,345
1966 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,403

Fantastik Yolculuk
1966 29 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.8 14,197

Sirin hafiye
1966 29 Komedi Oyuncu 6.5 3,341
1966 29 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.9 745
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 14,715
1965 28 Komedi Oyuncu 5.9 1,007
1965 Macera Oyuncu    
1965 28 Komedi Oyuncu 5.8 720
1965 28 Komedi Oyuncu 5.1 1,632

Fedailer Treni
1965 28 Aksiyon Oyuncu 7.1 10,946
1965 28 Komedi Oyuncu 3.3 1,603

Kumarbazlar Kralı
1965 28 Dram Oyuncu 7.3 12,307
1965 28 Komedi Oyuncu 7.2 2,731
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,565
1965 28 Romantik Oyuncu 6.2 519
1965 28 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.3 885

Büyük Yarış
1965 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,437
1965 28 Komedi Oyuncu 5.2 564
1964 27 Dram Oyuncu 6.0 2,092

Benim Tatlı Meleğim
1964 27 Dram Oyuncu 7.9 72,589
1964 27 Müzikal Oyuncu 5.8 161

Avcı Kader
1964 27 Dram Oyuncu 7.1 943

Las Vegas'ta Aşk
1964 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,394

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,524
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,336
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1960 Komedi Oyuncu 8.3 9,301
1957 20 Dram Oyuncu 6.4 2,813
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,576

Yukarıda Biri
1956 19 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017