Giriş Kayıt
John Ringham

John Ringham (80)


Oyuncu

John Henry Ringham, 10 Şubat 1928 Cheltenham, Gloucestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. V For Vendetta (2005) yapımıyla biliniyor.20 Ekim 2008 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Henry Ringham
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1928
Ölüm Tarihi: 20 Ekim 2008
Doğum Yeri: Cheltenham, Gloucestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 77 Aksiyon Oyuncu 8.2 899,694
1987 59 Suç Oyuncu    
1985 57 Biyografi Oyuncu    
1977 49 Dram Oyuncu    

Asteriks: 12 Görev
1976 48 Aksiyon Oyuncu 7.7 9,490
1975 Dram Oyuncu 8.5 783
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1968 Komedi Oyuncu 8.1 4,444
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,465
1961 33 Komedi Oyuncu 6.7 389
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 5,234
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018