Giriş Kayıt
John Ringham

John Ringham (80)


Oyuncu

John Henry Ringham, 10 Şubat 1928 Cheltenham, Gloucestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. V For Vendetta (2005) yapımıyla biliniyor.20 Ekim 2008 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Henry Ringham
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1928
Ölüm Tarihi: 20 Ekim 2008
Doğum Yeri: Cheltenham, Gloucestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 77 Aksiyon Oyuncu 8.2 874,561
1987 59 Suç Oyuncu    
1985 57 Biyografi Oyuncu    
1977 49 Dram Oyuncu    

Asteriks: 12 Görev
1976 48 Aksiyon Oyuncu 7.7 9,490
1975 Dram Oyuncu 8.5 781
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1968 Komedi Oyuncu 8.1 4,276
1963 Macera Oyuncu 8.5 29,518
1961 33 Komedi Oyuncu 6.7 389
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017