Giriş Kayıt
Frank Rinella

Frank Rinella


Sesler

Frank Rinella, sesler. Poughkeepsie Kasetleri (2007), Ice Age: A Mammoth Christmas (2011), Alma (2009), (2008) Vol. İ (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frank Aglieri-Rinella | rank Aglieri-Rinella | Fra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Sesler 5.5 101,664

Mutlak Kadınlar
2016 Dram Sesler 6.5 6,555

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sesler 7.9 369,153
2016 Suç Sesler 6.0 3,363

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sesler 6.7 41,438
2016 Gerilim Sesler 5.7 1,443

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Sesler 6.6 134,716

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Sesler 5.7 38,877
2016 Macera Sesler 6.7 58,868

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sesler 5.7 77,230

Diriliş
2015 Macera Sesler 8.0 525,114

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Sesler 8.1 690,405
2015 Animasyon Sesler 6.9 2,226

Kızıl Tepe
2015 Dram Sesler 6.5 103,130

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sesler 7.3 97,718
2015 Dram Sesler 6.0 21,959

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sesler 7.3 390,225
2015 Komedi Sesler 5.4 306

Evim
2015 Animasyon Sesler 6.7 79,541
2015 Dram Sesler 5.1 825
2015 Belgesel Sesler 8.2 4,523

Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2015 Dram Sesler 6.9 23,190

Gizli Kusur
2014 Komedi Sesler 6.7 72,279

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Sesler 8.0 17,014

Malefiz
2014 Aksiyon Sesler 7.0 275,914
2014 Dram Sesler 7.2 262
2014 Komedi Sesler 7.5 14,865
2014 Dram Sesler 5.8 2,925
2014 Belgesel Sesler 7.3 1,830
2014 Komedi Sesler 5.4 2,192
2014 Dram Sesler 6.1 4,526
2014 Gerilim Sesler 6.4 121
2014 Komedi Sesler 7.0 11,655

Aşk Başkadır
2014 Dram Sesler 6.7 9,739
2014 Dram Sesler 7.3 90,777

Gece Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.0 11,251

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Sesler 6.4 17,761

Son Durak
2013 Biyografi Sesler 7.5 60,063

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Sesler 7.4 314,833

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sesler 7.8 424,709

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 506,987

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Sesler 5.8 5,254

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Sesler 7.7 299,028
2012 Biyografi Sesler 7.4 211,729
2012 Dram Sesler 5.7 111

Motel Hayatı
2012 Dram Sesler 6.0 2,939

Usta
2012 Dram Sesler 7.1 116,344
2012 Animasyon Sesler 6.0 312
2012 Aile Sesler    

Cesur
2012 Animasyon Sesler 7.2 302,942

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Sesler 6.6 158,954
2012 Animasyon Sesler 7.5 1,684

Loraks
2012 Animasyon Sesler 6.4 83,446

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Sesler 5.9 29,997

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Sesler 5.8 73,938

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 125,534

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sesler 7.4 389,452
2011 Animasyon Sesler 6.5 8,284

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sesler 6.0 183,306
2011 Animasyon Sesler 6.9 177,524
2011 Komedi Sesler 6.2 3,882

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sesler 6.8 278,673
2010 Dram Sesler 6.0 94
2010 Animasyon Sesler    
2010 Dram Sesler 5.9 70

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Sesler 4.2 127,672

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Sesler 8.3 605,247

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sesler 7.0 572,863

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sesler 8.1 539,971

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sesler 5.9 152,593

Kavalye
2010 Komedi Sesler 5.9 4,152
2010 Komedi Sesler 6.6 9,882

Uluma
2010 Animasyon Sesler 6.8 10,852
2009 Aksiyon Sesler 7.8 956,838

Yukarı Bak
2009 Animasyon Sesler 8.3 745,876

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Sesler 6.5 24,552
2009 Komedi Sesler 5.3 29,895

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Sesler 7.0 183,066
2009 Animasyon Sesler 7.4 2,088

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Sesler 5.5 47,904
2009 Komedi Sesler 5.6 2,922
2009 Dram Sesler 7.1 1,498
2009 Aksiyon Sesler 6.7 228

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Sesler 6.6 157,059
2008 Animasyon Sesler 6.9 158,997
2008 Animasyon Sesler    

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Sesler 8.0 32,908

Vol. İ
2008 Animasyon Sesler 8.4 802,399

7 Ay
2008 Korku Sesler 4.7 2,315

Star Wars: Klon Savaşları
2008 Animasyon Sesler 5.9 45,844
2008 Animasyon Sesler 6.8 4,495

Ghost in the Shell 2.0
2008 Animasyon Sesler 8.0 11,276
2008 Aksiyon Sesler 8.2 3,418

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sesler 6.2 359,505

İki Aşık
2008 Dram Sesler 7.1 31,244

Demir Adam
2008 Aksiyon Sesler 7.9 757,646

Horton
2008 Animasyon Sesler 6.8 113,391

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Sesler 5.7 16,651

Göz
2008 Dram Sesler 5.4 46,152
2008 Komedi Sesler 6.9 499

Acemi Pilotlar
2008 Aksiyon Sesler 6.9 2,688
2007 Dram Sesler 5.8 157

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sesler 8.1 473,438

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Sesler 7.6 71,187

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sesler 7.1 153,421

Arı Filmi
2007 Animasyon Sesler 6.1 115,694

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Sesler 6.2 148,394

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Sesler 6.2 42,976
2007 Dram Sesler 4.9 280

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Sesler 7.4 273,928

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Sesler 6.1 10,429
2007 Komedi Sesler 5.7 1,986

Kara Film
2007 Animasyon Sesler 6.5 1,397
2006 Aksiyon Sesler 5.1 112,470

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Sesler 4.3 16,119

Arabalar
2006 Animasyon Sesler 7.1 292,687

Sudaki Kız
2006 Fantastik Sesler 5.6 84,215

Canavar Ev
2006 Animasyon Sesler 6.6 79,861

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Sesler 7.4 119,491

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Sesler 6.9 212,278

Darwin ödülleri
2006 Macera Sesler 6.0 8,749

Jerome'un Planı
2006 Komedi Sesler 6.3 14,978

Sadece Tanrı Şahittir
2006 Dram Sesler 6.5 741

Gitme
2005 Dram Sesler 6.9 65,561

Yeniden Başlamak
2005 Dram Sesler 7.0 25,592

Matador
2005 Komedi Sesler 6.8 41,515

Kavanoz Kafa
2005 Dram Sesler 7.0 152,564

Münih
2005 Dram Sesler 7.6 186,766
2005 Aksiyon Sesler 6.4 26,763
2005 Biyografi Sesler 7.3 5,503
2005 Komedi Sesler 4.6 790

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sesler 7.6 571,937
2005 Dram Sesler    
2005 Aksiyon Sesler 5.3 601

Ilk Aşk
2004 Dram Sesler 7.0 1,823

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Sesler 6.6 134,548

Köy
2004 Dram Sesler 6.5 209,868

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sesler 3.3 93,521
2004 Dram Sesler 5.6 453

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Sesler 3.5 19,207
2003 Komedi Sesler 5.9 1,490
2003 Komedi Sesler 5.6 7,161

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 52,095

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 38,537

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Sesler 5.0 17,066

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 119,094

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sesler 5.6 64,522

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Sesler 6.9 134,462

Dipsiz
2001 Suç Sesler 6.7 10,006

Hayalet Dünya
2001 Komedi Sesler 7.4 101,759

Çok Özel Haber
2001 Dram Sesler 6.8 28,794

Gri Bölge
2001 Dram Sesler 7.1 8,745

Vaatler
2001 Belgesel Sesler 8.5 2,393

Söz
2001 Dram Sesler 6.8 45,365

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 159,053
2000 Komedi Sesler 6.3 1,409

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sesler 7.3 75,711

Paralar Nerede?
2000 Dram Sesler 6.3 4,551

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Sesler 6.7 5,997

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Sesler 7.3 130,337

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Sesler 6.5 12,771
1999 Belgesel Sesler 8.1 303

Senli Benli
1998 Komedi Sesler 5.8 9,077

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Sesler 7.7 145,321

Sapık
1998 Korku Sesler 4.6 40,036

Kırsala Gönderilen Kız
1998 Dram Sesler 7.5 2,741

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Sesler 5.1 13,493

Can Dostum
1997 Dram Sesler 8.3 678,322
1997 Dram Sesler 7.2 11,689
1997 Aksiyon Sesler 5.2 3,040

Dışarıdakiler
1983 Suç Sesler 7.2 61,933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017