Giriş Kayıt
Frank Rinella

Frank Rinella


Sesler

Frank Rinella, sesler. Poughkeepsie Kasetleri (2007), Ice Age: A Mammoth Christmas (2011), Alma (2009), (2008) Vol. İ (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frank Aglieri-Rinella | rank Aglieri-Rinella | Fra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Sesler 5.5 111,687
2017 Dram Sesler 5.2 5,756

Mutlak Kadınlar
2016 Dram Sesler 6.5 7,021

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sesler 7.8 377,172
2016 Suç Sesler 6.0 3,756

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sesler 6.7 42,142
2016 Gerilim Sesler 5.7 1,735

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Sesler 6.6 136,966

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Sesler 5.7 39,606
2016 Macera Sesler 6.7 59,633

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sesler 5.7 78,571

Diriliş
2015 Macera Sesler 8.0 531,433

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Sesler 8.1 697,957
2015 Animasyon Sesler 6.9 2,226

Kızıl Tepe
2015 Dram Sesler 6.5 104,476

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sesler 7.3 98,770
2015 Dram Sesler 6.0 22,164

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sesler 7.3 396,520
2015 Komedi Sesler 5.4 306

Evim
2015 Animasyon Sesler 6.7 79,997
2015 Dram Sesler 5.1 825
2015 Belgesel Sesler 8.2 4,523

Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2015 Dram Sesler 6.9 23,603

Gizli Kusur
2014 Komedi Sesler 6.7 73,018

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Sesler 8.0 17,433

Malefiz
2014 Aksiyon Sesler 7.0 277,822
2014 Dram Sesler 7.2 262
2014 Komedi Sesler 7.5 15,083
2014 Dram Sesler 5.8 2,925
2014 Belgesel Sesler 7.3 1,830
2014 Komedi Sesler 5.4 2,192
2014 Dram Sesler 6.1 4,526
2014 Gerilim Sesler 6.4 121
2014 Komedi Sesler 7.0 12,597

Aşk Başkadır
2014 Dram Sesler 6.7 9,739
2014 Dram Sesler 7.3 92,009

Gece Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.0 11,251

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Sesler 6.4 17,916

Son Durak
2013 Biyografi Sesler 7.5 60,469

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Sesler 7.4 316,792

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sesler 7.8 426,375

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 510,346

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Sesler 5.8 5,254

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Sesler 7.7 301,112
2012 Biyografi Sesler 7.4 212,941
2012 Dram Sesler 5.7 111

Motel Hayatı
2012 Dram Sesler 6.0 2,939

Usta
2012 Dram Sesler 7.1 117,197
2012 Animasyon Sesler 6.0 312
2012 Aile Sesler    

Cesur
2012 Animasyon Sesler 7.2 305,165

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Sesler 6.6 159,954
2012 Animasyon Sesler 7.5 1,684

Loraks
2012 Animasyon Sesler 6.4 83,807

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Sesler 5.9 30,258

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Sesler 5.8 74,403

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 126,407

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sesler 7.4 391,201
2011 Animasyon Sesler 6.5 8,284

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sesler 6.0 184,267
2011 Animasyon Sesler 6.9 178,423
2011 Komedi Sesler 6.2 3,882

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sesler 6.8 279,878
2010 Dram Sesler 6.0 94
2010 Animasyon Sesler    
2010 Dram Sesler 5.9 70

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Sesler 4.2 128,293

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Sesler 8.3 609,726

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sesler 7.0 577,343

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sesler 8.1 544,083

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sesler 5.9 153,372

Kavalye
2010 Komedi Sesler 5.9 4,152
2010 Komedi Sesler 6.6 9,882

Uluma
2010 Animasyon Sesler 6.8 10,852
2009 Aksiyon Sesler 7.8 962,871

Yukarı Bak
2009 Animasyon Sesler 8.3 751,765

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Sesler 6.5 24,552
2009 Komedi Sesler 5.3 30,020

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Sesler 7.0 184,296
2009 Animasyon Sesler 7.4 2,088

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Sesler 5.5 48,128
2009 Komedi Sesler 5.6 2,922
2009 Dram Sesler 7.1 1,498
2009 Aksiyon Sesler 6.7 228

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Sesler 6.6 157,597
2008 Animasyon Sesler 6.9 160,021
2008 Animasyon Sesler    

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Sesler 8.0 33,278

Vol. İ
2008 Animasyon Sesler 8.4 808,821

7 Ay
2008 Korku Sesler 4.7 2,315

Star Wars: Klon Savaşları
2008 Animasyon Sesler 5.9 46,106
2008 Animasyon Sesler 6.8 4,495

Ghost in the Shell 2.0
2008 Animasyon Sesler 8.0 11,276
2008 Aksiyon Sesler 8.2 3,418

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sesler 6.2 361,490

İki Aşık
2008 Dram Sesler 7.1 31,715

Demir Adam
2008 Aksiyon Sesler 7.9 763,008

Horton
2008 Animasyon Sesler 6.8 113,975

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Sesler 5.7 16,651

Göz
2008 Dram Sesler 5.4 46,643
2008 Komedi Sesler 6.9 499

Acemi Pilotlar
2008 Aksiyon Sesler 6.9 2,688
2007 Dram Sesler 5.8 157

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sesler 8.1 477,074

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Sesler 7.6 71,438

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sesler 7.1 154,178

Arı Filmi
2007 Animasyon Sesler 6.1 116,419

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Sesler 6.2 148,852

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Sesler 6.2 43,059
2007 Dram Sesler 4.9 280

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Sesler 7.4 275,247

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Sesler 6.1 10,935
2007 Komedi Sesler 5.7 1,986

Kara Film
2007 Animasyon Sesler 6.5 1,397
2006 Aksiyon Sesler 5.1 112,852

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Sesler 4.3 16,211

Arabalar
2006 Animasyon Sesler 7.1 294,998

Sudaki Kız
2006 Fantastik Sesler 5.6 84,599

Canavar Ev
2006 Animasyon Sesler 6.6 80,646

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Sesler 7.4 119,863

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Sesler 6.8 213,863

Darwin ödülleri
2006 Macera Sesler 6.0 8,749

Jerome'un Planı
2006 Komedi Sesler 6.3 14,978

Sadece Tanrı Şahittir
2006 Dram Sesler 6.5 741

Gitme
2005 Dram Sesler 6.9 65,973

Yeniden Başlamak
2005 Dram Sesler 7.0 25,592

Matador
2005 Komedi Sesler 6.8 41,515

Kavanoz Kafa
2005 Dram Sesler 7.0 153,333

Münih
2005 Dram Sesler 7.6 187,596
2005 Aksiyon Sesler 6.4 26,806
2005 Biyografi Sesler 7.3 5,503
2005 Komedi Sesler 4.6 790

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sesler 7.6 575,843
2005 Dram Sesler    
2005 Aksiyon Sesler 5.3 601

Ilk Aşk
2004 Dram Sesler 7.0 1,823

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Sesler 6.6 135,876

Köy
2004 Dram Sesler 6.5 210,978

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sesler 3.3 94,008
2004 Dram Sesler 5.6 453

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Sesler 3.5 19,207
2003 Komedi Sesler 5.9 1,490
2003 Komedi Sesler 5.6 7,428

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 52,367

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 38,601

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Sesler 5.0 17,171

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 120,063

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sesler 5.6 64,704

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Sesler 6.9 134,883

Dipsiz
2001 Suç Sesler 6.7 10,006

Hayalet Dünya
2001 Komedi Sesler 7.4 102,175

Çok Özel Haber
2001 Dram Sesler 6.8 28,794

Gri Bölge
2001 Dram Sesler 7.1 8,745

Vaatler
2001 Belgesel Sesler 8.5 2,393

Söz
2001 Dram Sesler 6.8 45,841

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 159,797
2000 Komedi Sesler 6.3 1,409

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sesler 7.3 75,711

Paralar Nerede?
2000 Dram Sesler 6.3 4,735

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Sesler 6.7 5,997

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Sesler 7.3 130,872

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Sesler 6.5 12,771
1999 Belgesel Sesler 8.1 303

Senli Benli
1998 Komedi Sesler 5.8 9,077

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Sesler 7.7 146,095

Sapık
1998 Korku Sesler 4.6 40,192

Kırsala Gönderilen Kız
1998 Dram Sesler 7.5 2,741

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Sesler 5.1 14,034

Can Dostum
1997 Dram Sesler 8.3 684,105
1997 Dram Sesler 7.2 11,689
1997 Aksiyon Sesler 5.2 3,040

Dışarıdakiler
1983 Suç Sesler 7.2 62,321
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017