Giriş Kayıt
Michael Riley

Michael Riley (56)


Oyuncu

Michael Riley, 04 Şubat 1962 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Being Erica (2009), To Catch a Killer (1992), (2009) Bay Hiçkimse (2009), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1962
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 50 Dram Oyuncu    

Bay Hiçkimse
2009 47 Dram Oyuncu 7.9 182,396
2009 Komedi Oyuncu 7.5 8,046
2008 46 Gizem Oyuncu    
2007 45 Dram Oyuncu 6.1 954
2005 43 Dram Oyuncu    

Küp Sıfır
2004 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 31,869
2004 42 Dram Oyuncu 5.7 1,663
2003 41 Biyografi Oyuncu    
2002 40 Dram Oyuncu    
2002 40 Dram Oyuncu 6.1 331
2001 Dram Oyuncu    
1999 37 Komedi Oyuncu 3.6 61
1997 35 Dram Oyuncu 7.3 62,620
1996 34 Gizem Oyuncu    

Fransız Öpücüğü
1995 33 Komedi Oyuncu 6.6 41,629
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,671
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 1,818

Porşe Hırsızları
1987 25 Suç Oyuncu 6.0 3,069
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018