Giriş Kayıt
Michael Riley

Michael Riley (55)


Oyuncu

Michael Riley, 04 Şubat 1962 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Being Erica (2009), (2009) Bay Hiçkimse (2009), (1995) Fransız Öpücüğü (1995), (2004) Küp Sıfır (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1962
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 50 Dram Oyuncu    

Bay Hiçkimse
2009 47 Dram Oyuncu 7.9 167,056
2009 Komedi Oyuncu 7.6 7,866
2008 46 Gizem Oyuncu    
2007 45 Dram Oyuncu 6.1 954
2005 43 Dram Oyuncu    

Küp Sıfır
2004 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 28,666
2004 42 Dram Oyuncu 5.7 1,663
2003 41 Biyografi Oyuncu    
2002 40 Dram Oyuncu    
2002 40 Dram Oyuncu 6.1 331
2001 Dram Oyuncu    
1999 37 Komedi Oyuncu 3.6 61
1997 35 Dram Oyuncu 7.2 59,379
1996 34 Gizem Oyuncu    

Fransız Öpücüğü
1995 33 Komedi Oyuncu 6.5 40,221
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,149
1992 30 Biyografi Oyuncu    

Porşe Hırsızları
1987 25 Suç Oyuncu 6.0 3,069
Dizi Altyazıları
Fargo (5,786) Arrow (5,207) The Flash (4,407) American Gods (3,969) The 100 (3,931) 12 Monkeys (3,027) Better Call Saul (2,916) Supernatural (2,592) Game of Thrones (2,526) Lucifer (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017