Giriş Kayıt
Robert Rietty

Robert Rietty (92)


Oyuncu, Sesler

Lucio Rietti, 08 Şubat 1923 Ferrara, İtalya doğumlu oyuncu, sesler. The Hiding Place (1975), (1962) Arabistanlı Lawrence (1962), (2001) Hannibal (2001), (1976) Kehanet (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Nisan 2015 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lucio Rietti
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 2015
Doğum Yeri: Ferrara, İtalya
Diğer Bir İsmi: Bobby Rietti | Roberto Rietti | Robert Rietti
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.7 17,110
2001 78 Suç Oyuncu 6.8 215,801

Paylaşılamayan Tutkular
1998 75 Biyografi Oyuncu 7.4 8,734
1997 74 Dram Oyuncu 7.1 673
1997 74 Korku Sesler 5.7 1,310

Jutland Prensi
1994 71 Macera Sesler 5.8 1,621
1991 68 Dram Oyuncu 6.0 207
1989 66 Dram Sesler 6.0 242
1988 65 Dram Oyuncu 6.7 1,101

Örümcek Labirenti
1988 65 Korku Sesler 6.7 316
1987 64 Korku Sesler 7.1 9,918
1986 63 Suç Çeşitli 6.4 228
1986 63 Dram Oyuncu 7.2 89
1985 62 Dram Sesler 5.2 352

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 61 Suç Sesler 8.4 234,427

Asla Asla Deme
1983 60 Aksiyon Oyuncu 6.2 50,495
1983 60 Komedi Oyuncu 4.3 4,366

Pembe Panterin izinde
1982 59 Komedi Oyuncu 4.9 7,506
1982 59 Dram Oyuncu    

Senin Gözlerin İçin
1981 58 Aksiyon Oyuncu 6.8 74,836
1981 58 Macera Çeşitli    

Sihirli Kılıç
1980 57 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,311
1979 56 Dram Sesler 7.3 11,656
1979 56 Biyografi Çeşitli 7.3 694
1979 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,269
1979 56 Aksiyon Oyuncu 4.8 906
1978 55 Macera Oyuncu    
1978 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 13,869

Zafer Madalyası
1977 54 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,668

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Oyuncu 8.6 11,299

Profesyoneller
1977 54 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,800

Kehanet
1976 53 Korku Oyuncu 7.6 85,126

Çağrı
1976 53 Macera Oyuncu 8.3 35,399
1976 53 Belgesel Sesler 8.7 151

Kiracı
1976 53 Gizem Çeşitli 7.8 29,165

Mavi Kuş
1976 53 Macera Çeşitli 5.4 750

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.3 5,029
1975 52 Dram Oyuncu 7.5 1,343
1975 52 Macera Oyuncu 6.1 336

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 51 Dram Oyuncu 7.3 38,295

Gece Bekçisi
1974 51 Dram Sesler
Çeşitli
6.8 8,551
1974 51 Fantastik Oyuncu 6.8 2,354

Beşinci Taarruz
1973 50 Dram Oyuncu 6.9 978
1973 50 Aile Oyuncu 6.8 6,379
1973 50 Dram Oyuncu 6.5 848
1973 50 Dram Çeşitli 7.6 262

Hitler'in Son 10 Günü
1973 50 Biyografi Oyuncu 6.8 999

Cinnet
1972 49 Suç Oyuncu 7.5 31,476
1972 49 Macera Oyuncu 6.0 828
1972 49 Komedi Oyuncu 7.6 4,844
1972 49 Korku Oyuncu 7.0 6,556

Ay ve Güneş Kardeşler
1972 49 Biyografi Oyuncu 7.2 3,232
1971 48 Aksiyon Oyuncu 4.7 557
1971 48 Dram Oyuncu 7.2 3,978
1971 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 971

Waterloo savasi
1970 47 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.3 6,225
1970 47 Komedi Oyuncu 7.3 3,517

Paralı Askerler
1970 47 Komedi Oyuncu 6.1 684
1970 47 Savaş Oyuncu 5.1 212

Kristal Kanatlı Kuş
1970 47 Gizem Çeşitli 7.2 12,375

Monte Carlo Yarışı
1969 46 Komedi Oyuncu 6.1 1,520
1969 46 Komedi Oyuncu 5.6 98

Mak kenna'nin altinlari
1969 46 Romantik Oyuncu 6.8 6,258
1969 46 Macera Oyuncu 7.1 1,329

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 62,744
1969 46 Dram Oyuncu 7.0 2,479
1969 46 Dram Oyuncu 6.2 441

Gvangi Vadisi
1969 46 Western Oyuncu 6.3 2,819
1969 46 Most Popular by Genre Oyuncu 5.3 226

İtalyan İşi
1969 46 Aksiyon Oyuncu 7.4 32,192
1969 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,599
1968 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 25,703

Şahane Yıldız
1968 45 Biyografi Oyuncu 6.6 1,516
1968 45 Romantik Oyuncu 5.2 1,416

Cehennem Bomboş
1967 44 Suç Oyuncu 7.4 14

Gazino Royal 007
1967 44 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,767

Parıltılı Gözler
1967 44 Dram Oyuncu 7.0 4,724
1967 44 Belgesel Oyuncu    
1967 Aksiyon Oyuncu 8.6 9,394
1967 44 Aksiyon Oyuncu 5.0 211

İnsan İki Kere Yaşar
1967 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 78,530

Generallerin gecesi
1967 44 Suç Oyuncu 7.3 5,151

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya
1966 43 Dram Oyuncu 6.2 3,493

Hartum
1966 43 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,075

İki Yüzlü Casus
1966 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,527

Zafer Yolları
1966 43 Dram Oyuncu 6.6 1,199
1966 Aksiyon Oyuncu    
1965 42 Savaş Oyuncu 6.8 11,234

Doktor Jivago
1965 42 Dram Oyuncu 8.0 57,842

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,309
1965 42 Gerilim Oyuncu 7.0 472

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 41 Dram Oyuncu 6.7 6,378

Sarı Otomobil
1964 41 Dram Oyuncu 6.5 2,336
1964 41 Biyografi Oyuncu 8.0 11,194
1964 41 Komedi Oyuncu    

Pekin'de 55 Gün
1963 40 Dram Oyuncu 6.8 4,621
1963 40 Komedi Oyuncu 5.7 426
1963 40 Dram Oyuncu 7.1 995
1962 39 Komedi Oyuncu 6.8 627

Arabistanlı Lawrence
1962 39 Macera Oyuncu 8.3 204,062

007 James Bond: Dr.No
1962 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 120,897
1962 39 Dram Oyuncu 7.0 1,048

Roma'da Bahar
1961 38 Dram Oyuncu 6.6 1,811
1961 38 Macera Oyuncu 7.3 9,895
1961 38 Gizem Oyuncu 6.7 634

Navaron'un Topları
1961 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 37,389

Vahşi Masumlar
1960 37 Macera Oyuncu 7.2 1,154
1960 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 34

Bismarck'ı Batır!
1960 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,430
1958 35 Dram Oyuncu 6.7 906
1958 35 Suç Oyuncu 6.9 506
1958 35 Dram Oyuncu 7.2 1,058
1957 34 Komedi Oyuncu 6.3 418
1957 34 Dram Oyuncu 7.5 557

Büyük İskender
1956 33 Biyografi Oyuncu 5.8 2,588

Beyaz Balina
1956 33 Macera Oyuncu 7.4 14,009

Savaş Ve Barış
1956 33 Dram Oyuncu 6.8 6,899

Notre Dame'ın Kamburu
1956 33 Dram Oyuncu 6.8 1,739
1956 33 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,038

Firavunlar Diyarı
1955 32 Dram Oyuncu 6.7 2,724

Ölüm Raporu
1955 32 Gerilim Oyuncu 7.4 5,763
1954 31 Biyografi Oyuncu 5.4 462
1954 31 Dram Oyuncu 5.7 376

Kaptan'ın Cenneti
1953 30 Komedi Oyuncu 7.1 1,147

The Golden Coach
1952 29 Komedi Oyuncu 7.2 1,884
1951 28 Dram Oyuncu 7.8 5,570
1949 26 Dram Oyuncu 7.4 209
1948 25 Suç Oyuncu 6.9 172

Aşk Ve Ölüm
1946 23 Dram Oyuncu 8.1 13,875
1934 Dram Oyuncu 6.4 121
1934 11 Macera Oyuncu 7.6 2,996
1934 11 Komedi Oyuncu 6.4 400
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017