Giriş Kayıt
Robert Rietty

Robert Rietty (92)


Oyuncu, Sesler

Lucio Rietti, 08 Şubat 1923 Ferrara, İtalya doğumlu oyuncu, sesler. The Hiding Place (1975), (1962) Arabistanlı Lawrence (1962), (2001) Hannibal (2001), (1976) Kehanet (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Nisan 2015 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lucio Rietti
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 2015
Doğum Yeri: Ferrara, İtalya
Diğer Bir İsmi: Bobby Rietti | Roberto Rietti | Robert Rietti
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.7 18,023
2001 78 Suç Oyuncu 6.8 222,663

Paylaşılamayan Tutkular
1998 75 Biyografi Oyuncu 7.4 8,734
1997 74 Dram Oyuncu 7.1 673
1997 74 Korku Sesler 5.7 1,310

Jutland Prensi
1994 71 Macera Sesler 5.8 1,698
1991 68 Dram Oyuncu 6.0 207
1989 66 Dram Sesler 6.0 242
1988 65 Dram Oyuncu 6.7 1,101

Örümcek Labirenti
1988 65 Korku Sesler 6.7 316
1987 64 Korku Sesler 7.1 9,918
1986 63 Suç Çeşitli 6.4 228
1986 63 Dram Oyuncu 7.2 89
1985 62 Dram Sesler 5.2 352

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 61 Suç Sesler 8.4 246,509

Asla Asla Deme
1983 60 Aksiyon Oyuncu 6.2 52,290
1983 60 Komedi Oyuncu 4.3 4,533

Pembe Panterin izinde
1982 59 Komedi Oyuncu 4.9 7,506
1982 59 Dram Oyuncu 6.5 896

Senin Gözlerin İçin
1981 58 Aksiyon Oyuncu 6.8 77,727
1981 58 Macera Çeşitli    

Sihirli Kılıç
1980 57 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,311
1979 56 Dram Sesler 7.3 12,269
1979 56 Biyografi Çeşitli 7.3 694
1979 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,269
1979 56 Aksiyon Oyuncu 4.8 906
1978 55 Macera Oyuncu    

Navarone’dan 10. Bölük
1978 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,301

Zafer Madalyası
1977 54 Aksiyon Oyuncu 7.5 21,939

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Oyuncu 8.6 11,299

Profesyoneller
1977 54 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,909

Kehanet
1976 53 Korku Oyuncu 7.6 89,487

Çağrı
1976 53 Macera Oyuncu 8.3 36,991
1976 53 Belgesel Sesler 8.7 151

Kiracı
1976 53 Gizem Çeşitli 7.8 30,681

Mavi Kuş
1976 53 Macera Çeşitli 5.4 750

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.3 5,369
1975 52 Dram Oyuncu 7.5 1,343
1975 52 Macera Oyuncu 6.1 336

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 51 Dram Oyuncu 7.3 42,368

Gece Bekçisi
1974 51 Dram Sesler
Çeşitli
6.8 8,845
1974 51 Fantastik Oyuncu 6.8 2,765

Beşinci Taarruz
1973 50 Dram Oyuncu 6.9 978

Kaptan Sinbad'ın Altın Yolculuğu
1973 50 Aile Oyuncu 6.8 6,474
1973 50 Dram Oyuncu 6.5 848
1973 50 Dram Çeşitli 7.6 262

Hitler'in Son 10 Günü
1973 50 Biyografi Oyuncu 6.8 999

Cinnet
1972 49 Suç Oyuncu 7.5 33,904
1972 49 Macera Oyuncu 6.0 828
1972 49 Komedi Oyuncu 7.6 4,844
1972 49 Korku Oyuncu 7.0 7,190

Ay ve Güneş Kardeşler
1972 49 Biyografi Oyuncu 7.2 3,232
1971 48 Aksiyon Oyuncu 4.7 557
1971 48 Dram Oyuncu 7.2 4,262
1971 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 971

Waterloo savasi
1970 47 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.3 6,225
1970 47 Komedi Oyuncu 7.3 3,517

Paralı Askerler
1970 47 Komedi Oyuncu 6.2 811
1970 47 Savaş Oyuncu 5.1 212

Kristal Kanatlı Kuş
1970 47 Gizem Çeşitli 7.2 13,054

Monte Carlo Yarışı
1969 46 Komedi Oyuncu 6.1 1,520
1969 46 Komedi Oyuncu 5.6 98

Mak kenna'nin altinlari
1969 46 Romantik Oyuncu 6.8 6,522
1969 46 Macera Oyuncu 7.1 1,329

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,585

Elveda Mr. Chips
1969 46 Dram Oyuncu 7.0 2,479
1969 46 Dram Oyuncu 6.2 441

Gvangi Vadisi
1969 46 Western Oyuncu 6.3 2,819
1969 46 Most Popular by Genre Oyuncu 5.3 226

İtalyan İşi
1969 46 Aksiyon Oyuncu 7.4 33,857
1969 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,599
1968 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 26,850

Şahane Yıldız
1968 45 Biyografi Oyuncu 6.6 1,516
1968 45 Macera Oyuncu 4.6 878
1968 45 Romantik Oyuncu 5.2 1,416

Cehennem Bomboş
1967 44 Suç Oyuncu 7.4 14

Gazino Royal 007
1967 44 Aksiyon Oyuncu 5.2 23,411

Parıltılı Gözler
1967 44 Dram Oyuncu 7.0 5,042
1967 44 Belgesel Oyuncu    
1967 Aksiyon Oyuncu 8.6 9,865
1967 44 Aksiyon Oyuncu 5.0 211

İnsan İki Kere Yaşar
1967 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,549

Generallerin gecesi
1967 44 Suç Oyuncu 7.3 5,438

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya
1966 43 Dram Oyuncu 6.3 3,746

Hartum
1966 43 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,075

İki Yüzlü Casus
1966 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,614

Zafer Yolları
1966 43 Dram Oyuncu 6.6 1,199
1966 Aksiyon Oyuncu    
1965 42 Savaş Oyuncu 6.8 11,980

Doktor Jivago
1965 42 Dram Oyuncu 8.0 59,792

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 88,461
1965 42 Gerilim Oyuncu 7.0 472

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 41 Dram Oyuncu 6.7 6,378

Sarı Otomobil
1964 41 Dram Oyuncu 6.5 2,432
1964 41 Korku Oyuncu 5.7 440
1964 41 Biyografi Oyuncu 8.0 11,645
1964 41 Komedi Oyuncu    

Pekin'de 55 Gün
1963 40 Dram Oyuncu 6.8 4,924
1963 40 Komedi Oyuncu 5.7 426
1963 40 Dram Oyuncu 7.1 1,053
1962 39 Komedi Oyuncu 6.8 627

Arabistanlı Lawrence
1962 39 Macera Oyuncu 8.3 214,887

007 James Bond: Dr.No
1962 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 125,137
1962 39 Dram Oyuncu 7.0 1,173

Roma'da Bahar
1961 38 Dram Oyuncu 6.6 1,985
1961 38 Macera Oyuncu 7.3 9,895
1961 38 Gizem Oyuncu 6.7 634

Navaron'un Topları
1961 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,819

Vahşi Masumlar
1960 37 Macera Oyuncu 7.2 1,154
1960 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 34

Bismarck'ı Batır!
1960 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,430
1958 35 Dram Oyuncu 6.7 906
1958 35 Suç Oyuncu 6.9 506
1958 35 Dram Oyuncu 7.2 1,058
1957 34 Komedi Oyuncu 6.3 418
1957 34 Dram Oyuncu 7.5 557

Büyük İskender
1956 33 Biyografi Oyuncu 5.8 2,588

Beyaz Balina
1956 33 Macera Oyuncu 7.4 14,512

Savaş Ve Barış
1956 33 Dram Oyuncu 6.8 7,351

Notre Dame'ın Kamburu
1956 33 Dram Oyuncu 6.8 1,739
1956 33 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,038

Firavunlar Diyarı
1955 32 Dram Oyuncu 6.7 2,887

Ölüm Raporu
1955 32 Gerilim Oyuncu 7.4 5,763
1954 31 Biyografi Oyuncu 5.4 462
1954 31 Dram Oyuncu 5.7 376

Kaptan'ın Cenneti
1953 30 Komedi Oyuncu 7.1 1,147

The Golden Coach
1952 29 Komedi Oyuncu 7.2 1,884
1951 28 Dram Oyuncu 7.8 5,576
1949 26 Dram Oyuncu 7.4 209
1948 25 Suç Oyuncu 6.9 172

Aşk Ve Ölüm
1946 23 Dram Oyuncu 8.1 14,969
1934 Dram Oyuncu 6.4 121
1934 11 Macera Oyuncu 7.6 2,996
1934 11 Komedi Oyuncu 6.4 400
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017