Giriş Kayıt
Kimber Rickabaugh

Kimber Rickabaugh


Yapımcı

Kimber Rickabaugh, yapımcı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı    
2004 Komedi Yapımcı 8.5 4,332
2004 Komedi Yapımcı    
2002 Komedi Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı    
2000 Belgesel Yapımcı 8.8 4,172
1999 Belgesel Yapımcı    
1997 Komedi Yapımcı    
1996 Komedi Yapımcı    
1996 Belgesel Yapımcı    
1992 Belgesel Yapımcı    
1990 Komedi Yapımcı    
1988 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017