Giriş Kayıt
Marissa Richmond

Marissa Richmond


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Marissa Richmond, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Flashpoint (2008), Due South (1994), 19-2 (2014), Durham County (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram    
2015 Dram 7.5 12
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.9 78
2015 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.2 1,427
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 302
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.8 16
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 122
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Çeşitli
7.8 15,014
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,166
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 667
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.7 159
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,030
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2001 Macera Casting    
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.3 210

Diriliş
1999 Suç Casting 6.2 7,319
1994 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.2 4,987
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017