Giriş Kayıt
Marissa Richmond

Marissa Richmond


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Marissa Richmond, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Flashpoint (2008), Due South (1994), 19-2 (2014), Durham County (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram    
2015 Dram 7.5 12
2015 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.1 1,252
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 302
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.8 16
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 122
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Çeşitli
7.8 14,866
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,166
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 667
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.7 159
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,030
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2001 Macera Casting    
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.3 210

Diriliş
1999 Suç Casting 6.2 7,319
1994 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.2 4,861
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017