Giriş Kayıt
John Richardson

John Richardson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

John Richardson, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu. Sleeper Cell (2005), (2009) Community (2009), (2015) Agent Carter (2015), (2012) Eski Dostlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nu
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 112,904
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 54,522

Eski Dostlar
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 46,611
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,695
2012 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 14,620
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 152,973
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.4 41,858

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 453,620
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 5,049

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 23,441
2003 Suç Sanat Bölümü    

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 277,992
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 10,123
1997 Gerilim Sanat Yönetmeni    
- Dram Sanat Yönetmeni    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017