Giriş Kayıt
John Richardson

John Richardson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

John Richardson, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu. Sleeper Cell (2005), (2009) Community (2009), (2015) Agent Carter (2015), (2012) Eski Dostlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nu
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Yönetmeni 8.4 47,854
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.8 12,052

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 142,905
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 58,742

Eski Dostlar
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 48,014
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,695
2012 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 14,620
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 159,983
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 42,680

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 477,074
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 5,339

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 23,878
2003 Suç Sanat Bölümü    

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 286,352
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 10,123
1997 Gerilim Sanat Yönetmeni    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017