Giriş Kayıt
John Richardson

John Richardson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

John Richardson, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu. Sleeper Cell (2005), (2009) Community (2009), (2015) Agent Carter (2015), (2012) Eski Dostlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nu
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Yönetmeni 8.5 41,800
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.8 10,859

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 139,670
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 58,055

Eski Dostlar
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 47,892
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,695
2012 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 14,620
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 158,948
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 42,542

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 473,281
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 5,339

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 23,807
2003 Suç Sanat Bölümü    

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 284,736
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 10,123
1997 Gerilim Sanat Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017