Giriş Kayıt
John Richardson

John Richardson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

John Richardson, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu. Sleeper Cell (2005), Boomtown (2003), (2009) Community (2009), (2015) Agent Carter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nu
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Yönetmeni 8.3 63,696
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.8 15,527

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 152,793
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 61,284

Eski Dostlar
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 48,999
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,695
2012 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 15,188
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 164,549
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 43,155

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 496,272
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 5,339

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 24,107
2003 Suç Sanat Bölümü 8.2 1,756

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 293,442
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 10,123
1997 Gerilim Sanat Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018