Giriş Kayıt
John Richardson

John Richardson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

John Richardson, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu. Sleeper Cell (2005), (2009) Community (2009), (2015) Agent Carter (2015), (2012) Eski Dostlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nu
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 104,546
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 53,814

Eski Dostlar
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 46,386
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,695
2012 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 14,455
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 151,985
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.4 41,749

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sanat Yönetmeni 8.2 449,921
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 5,049

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 23,394
2003 Suç Sanat Bölümü    

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 276,805
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 10,123
1997 Gerilim Sanat Yönetmeni    
- Dram Sanat Yönetmeni    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,528) Assassin's Creed (5,537) Passengers (4,152) Doctor Strange (3,872) Allied (2,742) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,934) Taboo (4,332) Arrow (3,589) Vikings (3,547) Blindspot (3,014) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,986) Suits (2,678) Legion (2,629) Black Sails (2,386) Sherlock (2,066)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017