Giriş Kayıt
Billie Mae Richards

Billie Mae Richards (88)


Oyuncu

Billie Mae Dinsmore, 21 Kasım 1921 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Rudolph, the Red-Nosed Reindeer (1964) yapımıyla biliniyor.10 Eylül 2010 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Billie Mae Dinsmore
Doğum Tarihi: 21 Kasım 1921
Ölüm Tarihi: 10 Eylül 2010
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Billie Richards | Billy Richards
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.54 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölge Savaşçıları
1998 77 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,119
1988 Animasyon Oyuncu    
1979 58 Animasyon Oyuncu    
1976 Animasyon Oyuncu 6.7 2,147
1966 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 695
1964 43 Animasyon Oyuncu 8.1 16,546
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017