Giriş Kayıt
Lorraine Richard

Lorraine Richard


Yapımcı, Senarist

Lorraine Richard, yapımcı, senarist. Kayıp Ve Çılgın (2001), L'audition (2005), Emporte-moi (1999), Babine (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elvis Richard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Yapımcı 8.2 8,827
2014 Dram Yapımcı 6.1 54
2012 Macera Yapımcı 6.2 190
2011 Romantik Yapımcı 5.7 137
2011 Dram Yapımcı 7.7 1,994
2010 Suç Yapımcı 6.8 1,892
2010 Suç Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 5.7 173
2008 Macera Yapımcı 6.6 625
2005 Dram Çeşitli    
2005 Dram Yapımcı 7.3 1,073
2004 Komedi Çeşitli    
2004 Dram Yapımcı 6.6 151
2002 Dram Senarist
Yapımcı
6.7 901

Kayıp Ve Çılgın
2001 Dram Yapımcı 7.0 17,298
1999 Dram Yapımcı 7.1 776
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017