Giriş Kayıt
Lorraine Richard

Lorraine Richard


Yapımcı, Senarist

Lorraine Richard, yapımcı, senarist. Kayıp Ve Çılgın (2001), L'audition (2005), Emporte-moi (1999), Babine (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elvis Richard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 3.9 78
2015 Fantastik Yapımcı 8.2 9,773
2014 Dram Yapımcı 6.1 54
2012 Macera Yapımcı 6.2 190
2011 Romantik Yapımcı 5.7 137
2011 Dram Yapımcı 7.7 1,994
2010 Suç Yapımcı 6.8 1,892
2010 Suç Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 5.7 173
2008 Macera Yapımcı 6.6 625
2005 Dram Yapımcı 7.3 1,073
2005 Dram Çeşitli 5.7 535
2004 Komedi Çeşitli    
2004 Dram Yapımcı 6.6 151
2002 Dram Senarist
Yapımcı
6.7 901

Kayıp Ve Çılgın
2001 Dram Yapımcı 7.0 18,203
1999 Dram Yapımcı 7.1 776
1998 Dram Yapımcı 6.2 98
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018