Giriş Kayıt
Anthony Joseph Rich

Anthony Joseph Rich


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Anthony Joseph Rich, yönetmen, yönetmen asistanı. The Big Bang Theory (2007), Anne (2013), Young & Hungry (2014), Dr. Ken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Rich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,276
2014 Komedi Yönetmen 7.5 11,390

Anne
2013 Komedi Yönetmen 7.1 19,882
2011 Komedi Yönetmen 6.7 80,071

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.2 10,774
2007 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.3 593,552
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 222
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 33,996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018