Giriş Kayıt
Anthony Joseph Rich

Anthony Joseph Rich


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Anthony Joseph Rich, yönetmen, yönetmen asistanı. The Big Bang Theory (2007), Anne (2013), Young & Hungry (2014), Dr. Ken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Rich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,396
2014 Komedi Yönetmen 7.5 11,729

Anne
2013 Komedi Yönetmen 7.2 21,051
2011 Komedi Yönetmen 6.7 81,168

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.3 10,888
2007 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.3 603,447
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 222
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 34,529
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018