Giriş Kayıt
Ricky Ricardi

Ricky Ricardi


Oyuncu

Ricky Ricardi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Oyuncu 6.8 18,994

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 23,382
1951 Komedi Oyuncu 6.7 3,639
1946 Komedi Oyuncu 6.6 996
1946 Dram Oyuncu 7.5 5,842
1946 Suç Oyuncu 7.2 5,732

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017