Giriş Kayıt
Ricky Ricardi

Ricky Ricardi


Oyuncu

Ricky Ricardi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Oyuncu 6.8 19,002

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 23,600
1951 Komedi Oyuncu 6.7 3,639
1946 Komedi Oyuncu 6.6 996
1946 Dram Oyuncu 7.5 5,842
1946 Suç Oyuncu 7.2 5,732

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017