Giriş Kayıt
Ricky Ricardi

Ricky Ricardi


Oyuncu

Ricky Ricardi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Oyuncu 6.8 20,729

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 25,391
1951 Komedi Oyuncu 6.7 3,930
1946 Komedi Oyuncu 6.6 996
1946 Dram Oyuncu 7.5 6,546
1946 Suç Oyuncu 7.2 5,732

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,454
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018