Giriş Kayıt
Ricky Ricardi

Ricky Ricardi


Oyuncu

Ricky Ricardi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Oyuncu 6.8 19,461

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 24,135
1951 Komedi Oyuncu 6.7 3,796
1946 Komedi Oyuncu 6.6 996
1946 Dram Oyuncu 7.5 5,842
1946 Suç Oyuncu 7.2 5,732

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017