Giriş Kayıt
Suzana Ribeiro

Suzana Ribeiro


Oyuncu

Suzana Ribeiro, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Susana Ribeiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 8.2 37
2011 Komedi Oyuncu 5.1 125
2001 Komedi Oyuncu 7.6 396
2000 Dram Oyuncu 5.6 131
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017