Giriş Kayıt
Bruce Rhodewalt

Bruce Rhodewalt


Oyuncu

Bruce Rhodewalt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Noktası
1971 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,165

Maymun Aklı
1971 Aile Oyuncu 5.9 1,276

Tatmin Olmayanlar
1970 Dram Oyuncu 6.9 2,104

General Patton
1970 Biyografi Oyuncu 8.0 82,445

Fezada Kaybolanlar
1969 Macera Oyuncu 5.8 3,776
1969 Aile Oyuncu 6.0 3,163
1968 Komedi Oyuncu 6.4 1,927
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,083) Stronger (4,727) Dunkirk (3,508) Flatliners (2,825) The Foreigner (2,144) Loving Vincent (2,084) American Made (1,927) It (1,768) Kingsman: The Golden Circle (1,704) Mother! (1,564)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,767) Mr. Robot (7,366) Shameless (5,925) Game of Thrones (3,686) Manhunt: Unabomber (3,056) Peaky Blinders (3,024) Designated Survivor (1,653) The Big Bang Theory (1,564) Lucifer (1,492) Supernatural (1,340)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017