Giriş Kayıt
Bruce Rhodewalt

Bruce Rhodewalt


Oyuncu

Bruce Rhodewalt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Noktası
1971 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,696

Maymun Aklı
1971 Aile Oyuncu 5.9 1,276

Tatmin Olmayanlar
1970 Dram Oyuncu 6.9 2,104

General Patton
1970 Biyografi Oyuncu 8.0 84,363

Fezada Kaybolanlar
1969 Macera Oyuncu 5.8 3,776
1969 Aile Oyuncu 6.0 3,163
1968 Komedi Oyuncu 6.4 1,927
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018