Giriş Kayıt
Bruce Rhodewalt

Bruce Rhodewalt


Oyuncu

Bruce Rhodewalt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Noktası
1971 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,385

Maymun Aklı
1971 Aile Oyuncu 5.9 1,276

Tatmin Olmayanlar
1970 Dram Oyuncu 6.9 1,978
1970 Biyografi Oyuncu 8.0 79,570

Fezada Kaybolanlar
1969 Macera Oyuncu 5.8 3,587
1969 Aile Oyuncu 6.0 3,163
1968 Komedi Oyuncu 6.4 1,815
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017