Giriş Kayıt
Scott Rhodes

Scott Rhodes (56)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Özel Efekt

Robert Griffith, 04 Kasım 1961 Hoboken, New Jersey, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı, Özel efekt. Late Night with Conan O'Brien (1993), Yirmi Dokuz Palmiye (2003), A Stranger Among Us (1992), The Independent (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Griffith
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1961
Doğum Yeri: Hoboken, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Griffith | Robert Scott Rhodes | Scott G. Rhod
Takma İsmi: Griff
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Kısa Metraj 7.0 60

Bizim Evin Erkeği
2005 44 Aksiyon Dublör 5.4 20,645
2004 43 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 692
2003 42 Aksiyon Dublör 8.1 815,856
2003 42 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   

Yirmi Dokuz Palmiye
2003 42 Dram Dublör 5.2 3,478
2003 42 Kısa Metraj Dublör 7.5 5,376

Korkusuz
2003 42 Aksiyon Dublör 5.3 186,634
2003 Aile Dublör    
2001 Dram Dublör 7.3 183
2000 39 Aksiyon Dublör 7.4 496,849
2000 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.4 4,132
2000 39 Komedi Dublör 6.1 1,020
1999 38 Macera Dublör
Özel Efekt
7.3 190,413

Koca Bebek Joe
1998 37 Aksiyon Casting 5.6 24,300

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 110,070
1995 Dram Dublör    
1995 34 Komedi Oyuncu
Dublör
3.5 142
1993 Komedi Dublör 8.3 13,827
1993 Komedi Dublör 6.9 10,149
1992 31 Suç Dublör 5.7 2,781
1992 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 8,520
1989 28 Aksiyon Dublör 4.3 3,329
1989 28 Aksiyon Dublör 5.1 4,742
1988 27 Aksiyon Dublör 5.8 1,345
1987 Suç Dublör 8.4 3,342
1970 Dram Dublör 6.7 2,118
1968 Dram Oyuncu
Dublör
7.1 1,910
1956 Dram Dublör 6.2 1,568
1952 Dram Dublör 6.4 1,240
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017