Giriş Kayıt
Leah Rhodes

Leah Rhodes (84)


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Leah Rhodes, 21 Temmuz 1902 Port Arthur, Texas, ABD doğumlu kostümcü, kostüm tasarımcısı. Trendeki Yabancı (1951), Derin Uyku (1946), Ölüm Gemisi (1948), White Heat (1949) gibi yapımlarla biliniyor.17 Ekim 1986 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1902
Ölüm Tarihi: 17 Ekim 1986
Doğum Yeri: Port Arthur, Texas, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Darbe
1970 68 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 8,004

Kumar ve ölüm
1968 66 Western Kostüm Tasarımcısı 6.5 2,663
1967 65 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.7 759
1965 63 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,007
1965 63 Komedi Kostüm Bölümü 3.3 1,603

Krallar Önde Gider
1958 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 985

Şahane Macera
1957 55 Romantik Kostüm Bölümü 7.1 20,624
1957 55 Western Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,153
1957 55 Western Kostüm Bölümü 5.9 140
1953 51 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 1,530

Paris'te Bahar
1952 50 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 873
1952 50 Biyografi Kostüm Bölümü 6.5 624
1951 49 Müzikal Kostüm Bölümü 6.1 256
1951 49 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 641

Trendeki Yabancı
1951 49 Suç Kostüm Bölümü 8.0 104,012
1951 49 Macera Kostüm Bölümü 6.6 873
1951 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 452
1950 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 298
1950 48 Suç Kostüm Bölümü 7.5 1,109
1950 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.6 1,241
1950 48 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 2,499
1950 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 769
1950 48 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 670
1949 47 Suç Kostüm Bölümü 8.2 21,406
1949 47 Suç Kostüm Bölümü 7.2 1,829

Don Juan'ın Maceraları
1948 46 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 2,150

Ölüm Gemisi
1948 46 Suç Kostüm Bölümü 7.9 30,134
1948 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 50
1947 45 Dram Kostüm Bölümü 7.4 1,981
1947 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 391
1947 45 Dram Kostüm Bölümü 5.6 131

Derin Uyku
1946 44 Suç Kostüm Bölümü 8.0 67,315

Aşksız Yaşanmaz
1946 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 925
1946 44 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 531
1946 44 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 1,681
1946 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 274
1946 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 121
1945 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 964
1945 43 Dram Kostüm Bölümü 6.6 666
1945 43 Dram Kostüm Bölümü 6.7 472
1944 42 Romantik Kostüm Bölümü 6.5 886
1944 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 663
1944 42 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,246

Marsilya Geçidi
1944 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,872
1943 41 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.6 779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017