Giriş Kayıt
Leah Rhodes

Leah Rhodes (84)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Leah Rhodes, 21 Temmuz 1902 Port Arthur, Texas, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü. Son Darbe (1970), Marsilya Geçidi (1944), Caged (1950), Forty Guns (1957) gibi yapımlarla biliniyor.17 Ekim 1986 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1902
Ölüm Tarihi: 17 Ekim 1986
Doğum Yeri: Port Arthur, Texas, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Darbe
1970 68 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 8,598

Kumar ve ölüm
1968 66 Western Kostüm Tasarımcısı 6.5 2,663
1967 65 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.7 759
1965 63 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,090
1965 63 Komedi Kostüm Bölümü 3.3 1,603

Krallar Önde Gider
1958 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 985

Şahane Macera
1957 55 Romantik Kostüm Bölümü 7.1 22,122
1957 55 Western Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,153
1957 55 Western Kostüm Bölümü 5.9 140
1953 51 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 1,530

Paris'te Bahar
1952 50 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 873
1952 50 Biyografi Kostüm Bölümü 6.5 624
1951 49 Müzikal Kostüm Bölümü 6.0 296
1951 49 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 641
1951 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 325

Trendeki Yabancı
1951 49 Suç Kostüm Bölümü 8.0 109,112
1951 49 Macera Kostüm Bölümü 6.6 873
1951 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 452
1950 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 298
1950 48 Suç Kostüm Bölümü 7.5 1,772
1950 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.6 1,280
1950 48 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 2,919
1950 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 769
1950 48 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 670

Cehennem Alevi
1949 47 Suç Kostüm Bölümü 8.2 22,863
1949 47 Suç Kostüm Bölümü 7.2 1,920

Don Juan'ın Maceraları
1948 46 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 2,150

Ölüm Gemisi
1948 46 Suç Kostüm Bölümü 7.9 31,737
1948 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 50
1947 45 Dram Kostüm Bölümü 7.4 1,981
1947 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 465
1947 45 Dram Kostüm Bölümü 5.6 131

Derin Uyku
1946 44 Suç Kostüm Bölümü 8.0 70,644

Aşksız Yaşanmaz
1946 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,058
1946 44 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 579
1946 44 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 1,681
1946 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 315
1946 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 121
1945 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 964
1945 43 Dram Kostüm Bölümü 6.6 666
1945 43 Dram Kostüm Bölümü 6.7 472
1944 42 Kara Film Kostüm Bölümü 6.5 956
1944 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 663
1944 42 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,334

Marsilya Geçidi
1944 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 3,317
1943 41 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.6 779
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018