Giriş Kayıt
Jennifer Rhodes

Jennifer Rhodes (70)


Oyuncu

Jennifer Rhodes, 17 Ağustos 1947 Rosiclare, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), (1998) Charmed (1998), (1994) Night of the Demons 2 (1994), (2014) Lovesick (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1947
Doğum Yeri: Rosiclare, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenifer Rhodes
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 67 Komedi Oyuncu 5.1 1,972
2013 66 Macera Oyuncu 4.8 1,309
2011 64 Dram Oyuncu 6.3 74
2010 63 Dram Oyuncu    
2010 63 Komedi Oyuncu 5.4 538
2009 62 Komedi Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,746
1998 Dram Oyuncu 7.1 62,437
1996 Komedi Oyuncu 7.8 40,673
1994 47 Korku Oyuncu 6.2 3,549
1993 46 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1991 Dram Oyuncu    
1991 44 Dram Oyuncu 5.4 19
1988 41 Komedi Oyuncu 7.3 67,988
1988 41 Komedi Oyuncu 5.8 39

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 40 Komedi Oyuncu 4.5 2,892
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,307
1982 Dram Oyuncu 6.9 2,353

Cadılar Bayramı
1978 31 Korku Oyuncu 7.8 176,071

Yangın Kulesi
1974 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 32,701

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,102

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017