Giriş Kayıt
Trent Reznor

Trent Reznor (52)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen, Senarist

Michael Trent Reznor, 17 Mayıs 1965 Mercer, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen, senarist. The Defiant Ones (2017), Rush: Beyond the Lighted Stage (2010), Score: A Film Music Documentary (2016), Closure (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Trent Reznor
Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Mercer, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Nine Inch Nails | Trent Reznor and Nine Inch Nails
Takma İsmi: Stimpy
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik 9.2 2,000
2017 Belgesel Oyuncu 8.7 3,173
2016 51 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488

Kara Gün
2016 51 Suç Müzik 7.4 54,683
2016 51 Belgesel Müzik
Müzik
8.4 12,001
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Kayıp Kız
2014 49 Suç Müzik 8.1 668,210
2013 48 Dram Müzik    
2013 48 Belgesel Oyuncu 7.8 10,090
2012 Aksiyon Müzik 8.0 7,047

Ejderha Dövmeli Kız
2011 46 Suç Müzik 7.8 359,154
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Sosyal Ağ
2010 45 Biyografi Müzik 7.7 526,202
2010 45 Belgesel Oyuncu 8.5 3,042

Gazap Ateşi
2004 39 Aksiyon Müzik 7.7 286,790

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 35 Dram 8.3 636,062
1997 32 Belgesel Müzik
Oyuncu
Senarist
8.4 775

Kayıp Otoban
1997 32 Dram Müzik 7.6 108,482
1992 27 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
7.9 758

Gün isigi
1987 22 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017