Giriş Kayıt
Frances Rey

Frances Rey


Oyuncu

Frances Rey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Juan'ın Maceraları
1948 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,150
1948 Macera Oyuncu 6.3 618
1948 Komedi Oyuncu 7.0 1,371
1946 Dram Oyuncu 7.5 4,417

Kanun Harici
1946 Dram Oyuncu 7.8 17,373
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018