Giriş Kayıt
Daniel Rey

Daniel Rey


Oyuncu

Daniel Rey, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Daniel Bahimo Rey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Belgesel Oyuncu 8.0 3,020

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 249,485

Mavi Korku
1999 Aksiyon Oyuncu 5.8 102,191
1999 Dram Oyuncu 7.9 850
1998 Komedi Oyuncu 5.3 1,515
Film Altyazıları
Passengers (8,067) Doctor Strange (4,006) Assassin's Creed (3,849) Arrival (2,751) Allied (2,611) xXx: Return of Xander Cage (2,581) Moana (1,776) Forushande (1,593) Hacksaw Ridge (1,592) Split (1,429)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,468) Supernatural (8,164) Legion (8,092) Arrow (5,942) Black Sails (3,758) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,750) Vikings (3,715) Taboo (3,713) Suits (3,296) The Expanse (3,064)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017