Giriş Kayıt
Daniel Rey

Daniel Rey


Oyuncu

Daniel Rey, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Daniel Bahimo Rey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Belgesel Oyuncu 8.0 3,020

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 274,128

Mavi Korku
1999 Aksiyon Oyuncu 5.8 109,879
1999 Dram Oyuncu 8.3 3,577
1998 Komedi Oyuncu 5.3 1,515
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018