Giriş Kayıt
Måns Reuterswärd

Måns Reuterswärd (85)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Måns Reuterswärd, 06 Nisan 1932 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Larmar och gör sig till (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1932
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 66 Belgesel Yapımcı    
1997 65 Dram Yapımcı    
1995 63 Yapımcı    
1993 61 Yapımcı    
1992 60 Yapımcı    

Gül Hasan
1980 48 Yapımcı 6.8 33

Büyülü Flüt
1975 43 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017