Giriş Kayıt
Thekla Reuten

Thekla Reuten (41)


Oyuncu

Thekla Simona Gelsomina Reuten, 16 Eylül 1975 Bussum, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu. İkiz Kızkardeşler (2002), İskoçyalı 5 (2007), Herkes Ünlü (2000), Het Diner (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thekla Simona Gelsomina Reuten
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1975
Doğum Yeri: Bussum, Noord-Holland, Hollanda
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,719

Temiz Eller
2015 40 Suç Oyuncu 6.3 632
2015 40 Gerilim Oyuncu 5.5 223
2014 39 Macera Oyuncu 5.6 184
2014 39 Dram Oyuncu 6.6 369
2013 38 Dram Oyuncu 6.1 1,571
2013 38 Dram Oyuncu 6.3 762
2012 37 Dram Oyuncu 7.2 2,188
2011 36 Komedi Oyuncu 6.1 904
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 639
2011 Suç Oyuncu 6.8 633

Centilmen
2010 35 Suç Oyuncu 6.3 82,458
2009 34 Dram Oyuncu 6.6 207

Vahşetin Çocukları
2008 33 Dram Oyuncu 5.9 1,053

Brüj'da
2008 33 Komedi Oyuncu 7.9 324,761
2008 33 Dram Oyuncu 5.8 1,643

İskoçyalı 5
2007 32 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893

Garson
2006 31 Komedi Oyuncu 7.0 2,456
2005 Suç Oyuncu 8.1 5,339
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122

Güller Sokağı
2003 28 Dram Oyuncu 6.8 2,020
2003 28 Dram Oyuncu    

İkiz Kızkardeşler
2002 27 Dram Oyuncu 7.5 5,631
2002 27 Dram Oyuncu 6.3 279

Herkes Ünlü
2000 25 Komedi Oyuncu 7.0 2,817

Ufaklık
1999 24 Dram Oyuncu 6.0 1,929
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017