Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman    
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,180
2005 Game-Show Kameraman 6.8 8,939
2005 Aile Kameraman 4.7 8,301
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,493
2000 Game-Show Kameraman 5.3 7,664
1996 Komedi Kameraman 7.3 22,114
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,235
1990 Komedi Kameraman 8.1 7,542

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.0 2,094
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,455
1985 Komedi Kameraman 6.6 10,536
1984 Komedi Kameraman 7.6 7,348
1984 Komedi Kameraman    
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017