Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,663
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,432
2005 Aile Kameraman 4.8 8,681
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 20,135
2000 Game-Show Kameraman 5.3 8,652
1996 Komedi Kameraman 7.3 23,272
1994 Komedi Kameraman 6.2 8,857
1990 Komedi Kameraman 8.1 8,148

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,418
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,627
1985 Komedi Kameraman 6.6 11,332
1984 Komedi Kameraman 7.7 8,280
1984 Komedi Kameraman    
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018