Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,663
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,432
2005 Aile Kameraman 4.8 8,596
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,917
2000 Game-Show Kameraman 5.4 8,509
1996 Komedi Kameraman 7.3 22,882
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,646
1990 Komedi Kameraman 8.1 7,938

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,308
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,567
1985 Komedi Kameraman 6.6 11,053
1984 Komedi Kameraman 7.7 7,926
1984 Komedi Kameraman    
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017