Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,663
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,424
2005 Aile Kameraman 4.7 8,543
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,894
2000 Game-Show Kameraman 5.4 8,509
1996 Komedi Kameraman 7.3 22,766
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,597
1990 Komedi Kameraman 8.1 7,872

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.0 2,265
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,547
1985 Komedi Kameraman 6.6 10,973
1984 Komedi Kameraman 7.7 7,838
1984 Komedi Kameraman    
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017