Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman    
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,103
2005 Game-Show Kameraman 6.8 8,939
2005 Aile Kameraman 4.7 8,258
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,493
2000 Game-Show Kameraman 5.3 7,664
1996 Komedi Kameraman 7.3 21,868
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,127
1990 Komedi Kameraman 8.1 7,474

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.0 2,035
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,428
1985 Komedi Kameraman 6.6 10,419
1984 Komedi Kameraman 7.6 7,210
1984 Komedi Kameraman    
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017