Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,874
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,543
2005 Aile Kameraman 4.8 8,723
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 20,208
2000 Game-Show Kameraman 5.4 8,740
1996 Komedi Kameraman 7.3 23,401
1994 Komedi Kameraman 6.2 8,919
1990 Komedi Kameraman 8.1 8,226

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,453
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,654
1985 Komedi Kameraman 6.6 11,428
1984 Komedi Kameraman 7.7 8,389
1984 Komedi Kameraman    
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018