Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman    
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,103
2005 Game-Show Kameraman 6.8 8,939
2005 Aile Kameraman 4.7 8,281
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,493
2000 Game-Show Kameraman 5.3 7,664
1996 Komedi Kameraman 7.3 22,016
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,186
1990 Komedi Kameraman 8.1 7,514

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.0 2,061
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,434
1985 Komedi Kameraman 6.6 10,484
1984 Komedi Kameraman 7.7 7,293
1984 Komedi Kameraman    
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017