Giriş Kayıt
John Repczynski

John Repczynski


Kameraman

John Repczynski, kameraman. Growing Pains (1985), Night Court (1984), Benim 2 Babam (1987), (1996) Spin City (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Repcynski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kameraman 7.4 2,670
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Müzik Kameraman    
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,663
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,432
2005 Aile Kameraman 4.8 8,638
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,968
2000 Game-Show Kameraman 5.3 8,623
1996 Komedi Kameraman 7.3 23,140
1994 Komedi Kameraman 6.2 8,775
1990 Komedi Kameraman 8.1 8,082

Benim 2 Babam
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,379
1986 Komedi Kameraman 6.6 1,607
1985 Komedi Kameraman 6.6 11,222
1984 Komedi Kameraman 7.7 8,100
1984 Komedi Kameraman    
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,232) Vikings (2,239) Black Mirror (2,032) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,704) Legends of Tomorrow (1,245) Supernatural (1,059) Altered Carbon (917) The Alienist (915) Blindspot (830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018