Giriş Kayıt
Nicholas Renton

Nicholas Renton (70)


Yönetmen

Nicholas Renton, 10 Aralık 1946 Klagenfurt, Avusturya doğumlu yönetmen. The Musketeers (2014), Lewis (2006), Inspector George Gently (2007), Snatch (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1946
Doğum Yeri: Klagenfurt, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Nick Renton
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.8 755
2014 Macera Yönetmen 7.8 16,477
2009 63 Suç Yönetmen    
2008 62 Dram Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 7.9 3,732
2006 Suç Yönetmen 8.0 7,123
2005 Suç Yönetmen 7.4 265
2005 59 Dram Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 52 Dram Yönetmen    
1996 Suç Yönetmen 7.8 3,408
1992 Suç Yönetmen 7.7 360
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017