Giriş Kayıt
Nicholas Renton

Nicholas Renton (71)


Yönetmen

Nicholas Renton, 10 Aralık 1946 Klagenfurt, Avusturya doğumlu yönetmen. The Musketeers (2014), Lewis (2006), Inspector George Gently (2007), Snatch (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1946
Doğum Yeri: Klagenfurt, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Nick Renton
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.9 2,383
2014 Macera Yönetmen 7.8 17,866
2008 62 Dram Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 7.9 4,304
2006 Suç Yönetmen 8.0 7,953
2005 Suç Yönetmen 7.4 265
2005 59 Dram Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 52 Dram Yönetmen    
1996 Suç Yönetmen 7.8 3,807
1992 Suç Yönetmen 7.7 395
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018