Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 9,509
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,118
2014 Komedi Senarist 8.0 8,377
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 181,588

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 38,426

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 55,077
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 62,102

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 196,873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017