Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 9,710
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,138
2014 Komedi Senarist 8.0 8,402
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 183,602

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 38,599

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 55,350
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 62,537

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 198,065
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017