Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 5,674
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 3,802
2014 Komedi Senarist 8.0 7,954
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    
2005 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 169,349

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 37,236

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 52,902
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 59,050

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 188,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017