Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 9,200
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,067
2014 Komedi Senarist 8.0 8,299
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    

Grey's Anatomy
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 179,259

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 38,177

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 54,670
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 61,459

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 195,161
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017