Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 10,260
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,138
2014 Komedi Senarist 8.0 8,553
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 190,896

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 39,159

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 56,324
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 64,033

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 202,482
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,004) Den of Thieves (3,126) Maze Runner: The Death Cure (2,833) Hostiles (2,587) Winchester (2,560) 12 Strong (2,267) Submergence (1,792) The Commuter (1,332) Peter Rabbit (1,328) A martfüi rém (1,283)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,160) Supernatural (4,455) The Flash (3,549) The Terror (3,129) The Big Bang Theory (3,085) Legion (2,657) Gotham (2,508) The Expanse (2,167) Arrow (2,150) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,053)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018