Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 8,838
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,025
2014 Komedi Senarist 8.0 8,220
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    

Grey's Anatomy
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 176,852

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 37,936

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 54,196
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 60,805

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 193,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017