Giriş Kayıt
Jeannine Renshaw

Jeannine Renshaw


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeannine Renshaw, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghost Whisperer 3 (2005), Frekans (2016), Off the Map (2011), The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 8,058
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 3,932
2014 Komedi Senarist 8.0 8,075
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 4,438
2008 Dram Yapımcı    
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 173,006

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 37,586

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 53,486
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 59,874

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.7 190,453
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017