Giriş Kayıt
Callum Keith Rennie

Callum Keith Rennie (57)


Oyuncu, Yapımcı

Callum Keith Rennie, 14 Eylül 1960 Sunderland, Tyne-and-Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Testere: Jigsaw Efsanesi (2017), Kahraman Çocuk (2013), Kar Pastası (2006), Ormana Doğru (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1960
Doğum Yeri: Sunderland, Tyne-and-Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Callum Renney | Callum Rennie
Takma İsmi: The Body Hammer
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
8.3 (6 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 57 Suç Oyuncu 5.9 25,486
2017 57 Komedi Oyuncu 5.8 6,554
2017 57 Dram Oyuncu 7.7 16
2016 56 Aile Oyuncu 5.2 107

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 203,542

Ormana Doğru
2015 55 Dram Oyuncu 5.9 12,632
2015 55 Biyografi Oyuncu 6.9 5,212

Grinin Elli Tonu
2015 55 Dram Oyuncu 4.1 254,902

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 8.1 52,134
2014 54 Komedi Oyuncu 5.7 3,129
2014 54 Dram Oyuncu 5.1 1,519

Kahraman Çocuk
2013 53 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,944
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 22,828
2011 Suç Oyuncu 8.2 79,327
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,351
2010 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 326

Silahsız
2010 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,038
2010 50 Komedi Oyuncu 5.8 141
2010 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 302
2010 Suç Oyuncu 7.7 14,762

39. Dosya
2009 49 Korku Oyuncu 6.2 66,390
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,851
2009 Gizem Oyuncu 7.2 33
2009 Dram Oyuncu 7.5 22,938
2009 Dram Oyuncu 7.6 55,998

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 48 Dram Oyuncu 5.9 82,476

Uyurgezer
2008 48 Dram Oyuncu 6.2 4,954
2008 Dram Oyuncu 5.5 112
2007 Macera Oyuncu    
2007 47 Dram Oyuncu 5.9 9,997

Görünmez
2007 47 Suç Oyuncu 6.3 32,483

İhanetin Bedeli
2007 47 Suç Oyuncu 6.7 26,883

Kod Adı: Temizlikçi
2007 47 Aksiyon Oyuncu 4.5 10,202
2007 Komedi Oyuncu 8.3 156,069
2007 47 Dram Oyuncu 6.1 954
2006 46 Suç Oyuncu 5.0 209

Kar Pastası
2006 46 Dram Oyuncu 7.6 10,911

Karambol
2005 45 Suç Oyuncu    
2005 45 Aksiyon Oyuncu    
2005 45 Komedi Oyuncu 6.8 1,175

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Oyuncu 7.4 5,163
2004 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 145,692
2004 44 Komedi Oyuncu 6.8 1,326

Kelebek Etkisi
2004 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 393,966

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,023
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,160

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 132,121

Hesaplaşma
2003 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,528

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.7 42,220
2003 43 Dram Oyuncu 6.9 941

Müthiş Vuruş 2: Buzları Kırmak
2002 42 Komedi Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 47,162
2002 42 Dram Oyuncu 6.9 484
2002 42 Suç Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,895
2001 41 Gerilim Oyuncu 5.7 888

Akıl Defteri
2000 40 Gizem Oyuncu 8.5 948,530
2000 40 Dram Oyuncu 5.7 695
2000 40 Gerilim Oyuncu 5.2 501

Varoluş
1999 39 Korku Oyuncu 6.8 83,193
1999 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 414

Son Gece
1998 38 Komedi Oyuncu 7.3 8,247

Bagajdaki Melek
1997 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 10,992
1997 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,040
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,906
1996 36 Komedi Çeşitli
Oyuncu
7.5 2,293
1996 36 Dram Oyuncu 6.0 4,245
1995 35 Komedi Oyuncu 5.2 189
1995 35 Western Oyuncu    

Zaman Polisi
1994 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 48,567
1994 Macera Oyuncu 8.2 4,987
1994 34 Dram Oyuncu 7.2 928

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 169,036

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,950
Dizi Altyazıları
Vikings (20,348) Black Mirror (6,781) The Flash (5,302) Shameless (4,905) Supernatural (3,911) The Big Bang Theory (3,770) The Blacklist (1,969) Star Trek: Discovery (1,695) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,655) The X Files (1,623)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018