Giriş Kayıt
Jeff F. Renfro

Jeff F. Renfro


Oyuncu

Jeff F. Renfro, oyuncu. Üç kabadayi (1986), Yaşamak Ve Ölmek (1985), Gece Yarısı (1985), Death Wish 4: The Crackdown (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey S. Renfro | Jeffrey Renfro | Jeff Renfro |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Taşıma Bölümü 2.9 3,499

Katil Kim
2011 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 12,663
2010 Korku Oyuncu 3.6 1,353
2010 Aksiyon Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 1,370
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.4 4,913
1994 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 1,212
1988 Romantik Taşıma Bölümü 4.9 838
1988 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 6,380
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 6,164

Üç kabadayi
1986 Macera Taşıma Bölümü 6.4 55,753

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 22,149

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 7,914

Elektrikli Süvari
1979 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 5,596

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,661
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017