Giriş Kayıt
Chelsea Rendon

Chelsea Rendon


Oyuncu

Chelsea Rendon, oyuncu. Daha İyi Bir Hayat (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.9 2,295
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 26,523
2014 Aksiyon Oyuncu 3.9 111

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 7.2 13,284

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017