Giriş Kayıt
Chelsea Rendon

Chelsea Rendon


Oyuncu

Chelsea Rendon, oyuncu. Daha İyi Bir Hayat (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.9 2,395
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 27,439
2014 Aksiyon Oyuncu 3.9 111
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 23

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 7.2 13,630

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017