Giriş Kayıt
Chelsea Rendon

Chelsea Rendon


Oyuncu

Chelsea Rendon, oyuncu. Daha İyi Bir Hayat (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aile Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 10
2016 Dram Oyuncu 6.9 2,422
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 28,148
2014 Aksiyon Oyuncu 3.9 111
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 23

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 7.2 13,630

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017