Giriş Kayıt
Chelsea Rendon

Chelsea Rendon


Oyuncu

Chelsea Rendon, oyuncu. Daha İyi Bir Hayat (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.9 2,261
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 25,965
2014 Aksiyon Oyuncu 3.9 111

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 7.2 13,284

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,515) Legion (10,159) The 100 (8,102) Arrow (7,326) The Flash (6,245) Taboo (5,868) The Big Bang Theory (5,833) Black Sails (5,241) Suits (4,128) Vikings (4,100)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017